Ciekawi mnie czy jest jakaś pani polityk która staje się dla was inspiracją przy ręcznych robotach
Jak jest stosunkowo duza wymiarowo to jednak polityka, a nie polityczkaW dzisiejszych czasach to się chyba mówi polityczki![]()
I jeszcze niech podczas seksu wygłasza przemówienie o euro kołchozieA może posłanki?A jak nazwiecie kobietę kierowcę?
A żeby nie było, że nie w temacie, to Zajączkowska jest naprawdę fajna![]()
IdealnieI jeszcze niech podczas seksu wygłasza przemówienie o euro kołchozie![]()
Pomijając jej IMO zbyt skrajne poglądy to kobietą jest urodziwą i z charakterkiem.A żeby nie było, że nie w temacie, to Zajączkowska jest naprawdę fajna![]()
Lajk dotyczy MarinPomijając jej IMO zbyt skrajne poglądy to kobietą jest urodziwą i z charakterkiem.
Choć patrząc co przeszła trudno się dziwić, że taki a nie inny charakter ma czy poglądy.
Co prawda polityka powoduje u mnie wręcz opad, lecz Sanna Marin też jest bardzo ładna.
Brakuje mi emotek, żeby wyrazić moją reakcjęCudze chwalicie, swego nie znacie. Renata Beger dla popaprańców![]()
Uważaj, bo zaczną linkować aktorki z Gry o TronKurcze, monarchinie sie chyba nie łapia w kategorii polityczki
A szkoda. Tu by była jazda.![]()
Ja bym rzucił księżną z Kingsman the Secret Service.Uważaj, bo zaczną linkować aktorki z Gry o Tron![]()
Ale którą - Kingę czy Aleksandrę?Panią Gajewską.
Ale tak serio, wejdźcie na stronę rządową, ze spisem ministrów. Jedne są "minister" a inne "ministra". Poje**ło im się w głowach zupełnie.W dzisiejszych czasach to się chyba mówi polityczki![]()