Czy ktoś przypadkowo lub intencjonalnie pochwalił się widokiem nagiej żony bądź dziewczyny w realu lub na zdjęciach
Czyli chciałaś "zaniemówić" kolegę?Dobre pytanie ale ja sama nagutko pokazałm się gdy mąż z przyjacielem siedział w domu i pili piwko kolega zaniemówił z wrażenia ale dobrze się skończylo tak jak chciałam.
Zdjęciami to nie ma takiej opcji, za to w realu bez problemu (w saunie, na plaży). Zresztą, żona nie miała problemów z rozbieraniem się w saunie jeszcze zanim mnie poznała. Ciężko więc powiedzieć, że to ja się chwalę, bardziej ona sama się chwali (chyba, że akurat z nią jestem). Jednak do sauny ostatnimi czasy chodzi głównie sama, ew. z koleżanką lub kolegą.Czy ktoś przypadkowo lub intencjonalnie pochwalił się widokiem nagiej żony bądź dziewczyny w realu lub na zdjęciach
Rozwiń temat, co ci powiedziała? Kto ja widział I w jakieś sytuacji?Po co mi to było! Czytam wątek i myślę sobie - a dobra, napiszę coś. Idę do sypialni, szturcham śpiąca żonę, ta się budzi więc pytam: ej powiedz mi, kto Cię widział nago, bo muszę wiedzieć. A ona wpada w przerażenie i pyta mnie: "jak się domyśliłeś?!"
Ja z przyjemnością bym Ciebie zobaczył, oczywiście możesz liczyć na rewanż z mojej stronyKto chce zobaczyć mnie nago tylko na priv.
Pewnie ktoś widział, zwłaszcza że lubię żonę rozebrać przy świetle jak są okna odsłonięte... mamy w oknach lustra weneckie... w dzień fajny bajer bo nie widać co jest w środku, wieczorem działa to w drugą stronę. W domu mam lustro z zewnątrz wszystko widać .Czy ktoś przypadkowo lub intencjonalnie pochwalił się widokiem nagiej żony bądź dziewczyny w realu lub na zdjęciach
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Kto ma konto na dz ?? pisac :) | Ogłoszenia | 8 | |
A | Seks foty na snapie,kto chce pisać i wysłać zdjęcia filmiki etc dodawać wiktor24 | Seks fotki i filmy | 1 | |
R | Kto z lubelskiego? | Seks | 3 | |
C | Kto mnie zdominuje ? | Ogłoszenia | 3 | |
N | Kto się teraz masturbuje? | Ogłoszenia | 42 |