Witaj. Zapomniałeś wspomnieć o najwazniejszym...
Cwiczeniami nie osiagne nic, jesli uwarunkowanie budowy nie jest sprzyjające... ;-)
Cwiczeniami nie osiagne nic, jesli uwarunkowanie budowy nie jest sprzyjające... ;-)
Jeżeli ktoś ma brzuch jak garaż to wiadomo, że nawet nie widzi swojego siura, a co dopiero wykonywać jakiekolwiek ćwiczenia. Mój post był pisany z pozycji szczupłego mężczyzny, ale koniec końców niech każdy sam oceni własne możliwości. Pozwolę sobie na powtórzenie mojego posta, aby inni tu wchodzący go widzieli.Witaj. Zapomniałeś wspomnieć o najwazniejszym...
Umiem, próbowałem, próbuję nada
Bez sensu bo ciężko całego ogarnąć, ale po co to robić?Jeżeli ktoś ma brzuch jak garaż to wiadomo, że nawet nie widzi swojego siura, a co dopiero wykonywać jakiekolwiek ćwiczenia. Mój post był pisany z pozycji szczupłego mężczyzny, ale koniec końców niech każdy sam oceni własne możliwości. Pozwolę sobie na powtórzenie mojego posta, aby inni tu wchodzący go widzieli.
to normalne po wytryskuKilka razy udało mi się żołądź possać, paręnaście razy dokonałem wytrysku na twarz do ust, ale bez połyku, zaraz po wytrysku ekscytacja momentalnie opada do zera
Po co sobie obciągać? Dla przyjemności (chyba).Bez sensu bo ciężko całego ogarnąć, ale po co to robić?
Tylko skąd wziąć takiego kolegę?Każdy chętny może iść na"łatwizne" i wziąść possać koledze ;-)
W moim przypadku to bardzo szybko osiągałem wtedy orgazm wystarczyło że udało mi się go złapać i odrazu się spuściłem .No cóż brzuszek będzie przeszkadzał, a i rozmiar też tu ma znaczenie. Żeby mieć swojego w ustach i mieć z tego przyjemność, to ważne, żeby jeszcze przy tym normalnie oddychać. Mogę sobie wyobrazić, jak jakiś szczuplak może mieć swojego w buzi, ale jak ściśnięte są płuca i kichy. Trudno mi uwierzyć, że całokształt daje przyjemność. Chyba, że ktoś dochodzi w 10 sekund.
Jak ja bym złapał swojego w paszczę, to mogłbym go sobie odgryźć. Niestety, nie poznam w ten sposób tego uczucia.W moim przypadku to bardzo szybko osiągałem wtedy orgazm wystarczyło że udało mi się go złapać i odrazu się spuściłem .
Ale naprawdę to było bardzo podniecające i przyjemne
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Kto częściej zdradza? | Związki | 20 | |
P | Kto jest napalony ? | Seks | 3 | |
![]() |
Wizyta w swingers klubie - kto był? | Fantazje erotyczne | 3 | |
![]() |
Kto korzysta i zna ten komunikator "TeleGuard" i jakie są wasze opinie | Poza tematem | 0 | |
J | kto z lubuskiego | Ogłoszenia | 1 |