• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

Al3xx

Nowicjusz
na cały weekend jestem sam w domu, żona wyjechała, już wczoraj wieczorem zacząłem masturbację, ale taką konkretną, gdzie długo nie spełniałem swoich różnych fantazji. Wczoraj po powrocie z pracy, po rozpakowaniu wszystkich przesyłek zamówionych na początku tygodnia z allegro, przygotowałem swój odbyt i masturbowałem się wraz z testowaniem pereł analnych- coś wspaniałego.. Wibrujące masażery prostaty są spoko, ale dobrze przygotowany i nasmarowany odbyt i perły wkładane i wyciągane (takie na półsztywnym silikonowym pręcie) podczas masturbacji zrobiły mi wczoraj taką jazdę że na pewno będę je częściej używał :D.

Teraz po śniadaniu jadę do miasta pozałatwiać sprawy, to będę robił bez majtek, w krótkich spodenkach, mając wibrujący satisfyier backdoor w tyłku. Dzisiaj wieczorem na pewno też będzie masturbacja dłuższa. Chętny na jakiś dłuższy cyberek z jakąś panią ;)

Mężczyzna

Tomek004

Cichy Podglądacz
Siemanko, ja młody, z dużą pałą, porobiony 💎 😈, ktoś chętny się zabawić na telegramie? Podzielę się zdjęciami (bardzo fajnymi 😉) mojej "koleżanki"

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry