• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kto się teraz masturbuje?

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Ależ ja tylko żal i współczucie wyraziłem. To też jest nie tak? Też tego nie wolno??
A kimżesz Ty jesteś by dyktować co wolno a co nie?
Niczego nikomu nie dyktuję.
Skoro jest ktoś kto lubi coś co komuś nie odpowiada to jego sprawa i nikomu nic do tego.
Ty zaś jak właśnie napisałeś wyraziłeś swój żal i współczucie. Tym samym dałeś do zrozumienia, że kupisz z kogoś. Dlaczego??? Przecież autor postu bardzo lubi czynność, o której napisał.

... ≠ mądry i silny mężczyzna.
Wstań, unieś głowę - nie łeb.

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Mnie wolno skomentować fakt, że brzydzę się osobą, a kobietą w szczególności, która idzie do publicznej toalety w galerii handlowej, aby sobie zrobić dobrze(?!). W miejsce, gdzie pani sprzątając szmatą wytarła lub nie deskę sedesową, pełną brudu, zarazków i wiadomo czego jeszcze. Do tego chwali się tym na prawo i lewo. :sick:

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Mnie wolno skomentować fakt, że brzydzę się osobą, a kobietą w szczególności, która idzie do publicznej toalety w galerii handlowej, aby sobie zrobić dobrze(?!).

No widzisz - nie wolno. Ktoś to lubi i Tobie nic do tego, nie możesz ocenić, skomentować.
Ja nie mam żalu, że koleś lubi walić konia. Ubolewam, że lubi to najbardziej. Ale nie wolno mi ubolewać.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Mnie wolno skomentować fakt, że brzydzę się osobą, a kobietą w szczególności, która idzie do publicznej toalety w galerii handlowej, aby sobie zrobić dobrze(?!). W miejsce, gdzie pani sprzątając szmatą wytarła lub nie deskę sedesową, pełną brudu, zarazków i wiadomo czego jeszcze. Do tego chwali się tym na prawo i lewo. :sick:
"Bo w każdej kobiecie jest dziwki 2/3".
Zawsze i wszędzie zostawiam po sobie porządek. Skorzystałam tylko z kabiny nie siadając .
Ot i tyle.
Nie oddaję się innym mężczyznom gdy mam ochotę na przyjemność.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry