• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kto się teraz masturbuje?

Rozbójnik

Cichy Podglądacz
Jak napisałem wyżej tak uczyniłem w sumie czynię nadal 😉jestem na etapie koreczka wibrującego w pupie ( nie jestem bi 😜) on już cały mokry, ale jeszcze nie koniec ...... 🔥

Ostatnia edycja:
Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
"Współczuję Ci, musisz bardzo cierpieć"
"Ale Ty jesteś pusta, żal mi Ciebie"
"Takie słowa są właśnie warte takich kobiet, trzeba być normalną aby usłyszeć te lepsze, miłego dnia"
"A wyzywanie kogoś i obrażanie cały czas to pokazanie swojej niemocy i nieudolności życiowej ale nie wiem czy Ty to zrozumiesz,
Wyżywaj się dalej nade mną a podobni do Ciebie i co chcą wazelinowac Tobie niech przyklaskują, na prawdę mam to gdzieś, pozdrawiam"
@Biedrononeczka
Muszę bo inaczej się uduszę! Przejrzałam Twój profil i przeczytałam Twoje stary wpisy. Wielokrotnie obrażałeś kobiety które miały jakiekolwiek przygody seksualne. Obrażałeś młodych ludzi, wmawiałeś ludziom o odmiennych poglądach/fantazjach seksualnych choroby psychiczne. I wiesz co? Masz prawo do swojej opinii. Ba, masz prawo mieć w dupie to co ja teraz piszę. Jednak jakoś dziwnym trafem najczęściej atakują mnie osoby twojego pokroju. Ciekawe... może dlatego że potępiam hipokryzje w stosunku do kobiet.? Potępiam to że inni faceci tak łatwo oceniają kobiety z góry, wulgarnie obrażają. Za chwilkę wkleję w postach linki i skreeny do Twoich wypowiedzi na SF. Niejednokrotnie Panie hipokryto obrażałeś ludzi. Ja sama obrażałam ludzi i otwarcie się do tego przyznaje. Sporo ludzi miało mnie poprostu dość 🤷‍♀️ Jednak ja w przeciwieństwie do Ciebie nie wybielam się z tego i nie jestem hipokrytką. Odkąd jestem na forum jasno i wyraźnie piszę o takich facetach jak Ty. Takich którzy traktują kobiety instrumentalnie i myślą że jak kobieta chociażby jeden raz miała przygodę seksualną bez bycia w stałej relacji jest pojemnikiem na spermę (twoje słowa). Gdzie Twoja ocena mężczyzn którzy postępują w ten sam sposób? Gdzie Twoje maniery kiedy wmawiałeś chłopakowi chorobę psychiczną? I Gdzie Twoje maniery w tym co do mnie pisałeś?
Spójrz najpierw na siebie a później oceniaj innych ludzi. Uważasz że pozjadałeś wszystkie rozumy a Twój ciasny, ograniczony umysł nie potrafi przyjąć faktu że ludzie są różni i mają różne preferencje seksualne. Jestem tolerancyjna ale nie dla takich jak ty. Tak pozatym to naucz się wstawiać przecinki i kropki. Chyba u Ciebie było na bakier z nauką Języka Polskiego i poprawnej pisowni 🙄.

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Biedroneczko, biedroNONOneczko...
spójrz na siebie i to co Ty sobą reprezentujesz. Masz zamkniętą głowę. Wystarczy poczytać Twoje stare wpisy na forum. Nie mów mi z łaski swojej "Takie słowa są właśnie warte takich kobiet, TRZEBA BYĆ NORMALNĄ aby usłyszeć te lepsze, miłego dnia" - ty nie wiesz co to jest normalność. Jesteś typowym prymitywem który obraża wszystko i wszystkich co odbiega od jego przyjętych norm. Kwintesencja prymitywizmu i tępoty. Chociaż osobiście muszę przyznać że sama nie rozumiem cuckoldu. Jednak jeśli on jest za zgodą dwóch osób, cóż mi do tego? Obrażałeś sporo kobiet z SF forum, obrażałeś ludzi młodych w stosunku do siebie a na końcu mnie. W innych postach pisałeś że większość Polskich mężczyzn ma takie myślenie jak Ty co utwierdza mnie tylko w przekonaniu iż moje poglądy na temat sporej części Polaków nie wzięły się znikąd. Tutaj jest twardy dowód na moje słowa. Ty sam w swoich wpisach deklarowałeś że większość Polaków ma takie myślenie. Masz prawo do własnej opinii, masz prawo mieć takie zdanie. Jednak to nie upoważnia Ciebie do wyzywania kobiet i wmawiania komuś choroby psychicznej co też wcześniej robiłeś. Wszystko jest na screenach. Odemnie wara. Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam otwarty umysł. Więcej pokory i samokrytyki.

Dziękuję również użytkownikom
@hotel @dyskretyny masażysta @Szczep @Bjlover za polubienie wpisu tego użytkownika.

Fajnie wiedzieć że macie takie samo stanowisko na temat mojej osoby jak ten osobnik.

@Biedrononeczka Hipokryto, mędrco prawdy objawionej, osobniku maluczki. Masz u mnie zasłużonego bloka. Mam nadzieje ze więcej się nie spotkamy i coś zrozumiesz z moich postów choć śmiem w to wątpić. Ludzie którzy będą mieć problem o to że to napisałam: walcie się. Jak ktoś mnie obraża mam święte prawo odpowiedzieć. Nie jestem kozłem ofiarnym. Nie wołajcie mnie w tym poście, nie odpowiadajcie. Nie będę tego czytać. EOT.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry