Jakie? Gang bang? W życiu.No wiesz, zależy co kto lubi. A miałaś takie doświadczenie. Ja miałem okazję mieć, też bez analu. Ale ogólnie bardzo mi się podobało.
Jakie? Gang bang? W życiu.No wiesz, zależy co kto lubi. A miałaś takie doświadczenie. Ja miałem okazję mieć, też bez analu. Ale ogólnie bardzo mi się podobało.
A jako kobieta , chciał byś tego doznać ?Jakie? Gang bang? W życiu.
Chodziło mi o nasienie, lol.Nie lubisz brać do ust penisa? Woooow , ciekawe ..
Nie. Miłego wieczoru.A jako kobieta , chciał byś tego doznać ?
Nie lubisz ptasiego mleczka? XD spokojnie 4-5 facetów może się zająć na raz jedną paniąChodziło mi o nasienie, lol.
@Biedrononeczka"Współczuję Ci, musisz bardzo cierpieć"
"Ale Ty jesteś pusta, żal mi Ciebie"
"Takie słowa są właśnie warte takich kobiet, trzeba być normalną aby usłyszeć te lepsze, miłego dnia"
"A wyzywanie kogoś i obrażanie cały czas to pokazanie swojej niemocy i nieudolności życiowej ale nie wiem czy Ty to zrozumiesz,
Wyżywaj się dalej nade mną a podobni do Ciebie i co chcą wazelinowac Tobie niech przyklaskują, na prawdę mam to gdzieś, pozdrawiam"
No właśnie też zawsze tak mam. Jak zostaje w domu sam, nawet na chwilę to ręką sama idzie w dółDziś praca z domu więc planuje mojemu kutasowi poświęcić dużo czasu.
Tanczysz w rytmie?Jestem u siebie w pracy i zaaplikowałam sobie lovence Lush. Włączona opcja sterowania muzyką.
Miło. Nawet bardzo.![]()
Piękne rzeczyJestem u siebie w pracy i zaaplikowałam sobie lovence Lush. Włączona opcja sterowania muzyką.
Miło. Nawet bardzo.![]()