• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Hm, możesz rozwinąć? Czyli ruchy napletka , (szybkie walenie)pieszczą lepiej, czy robisz to bezpośrednio palcem?
szybkie ruchy preferuję tylko przed samym orgazmem. Przez cały pozostały czas masturbacji, który potrafi u mnie iśc nawet w godziny, preferuję powolną stymulację. Mówię Ci, to jest po prostu boskie. Nie ma nic lepszego - ale to już pewnie wiesz :)

Kobieta

Kaji

Nowicjusz
szybkie ruchy preferuję tylko przed samym orgazmem. Przez cały pozostały czas masturbacji, który potrafi u mnie iśc nawet w godziny, preferuję powolną stymulację. Mówię Ci, to jest po prostu boskie. Nie ma nic lepszego - ale to już pewnie wiesz :)
Nie to tyle czasu by mi się nie chciało

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Ok, dziękuję.
A gdybyś miał powiedzieć co musiałaby robić pochwa, w sensie gdyby była ciaśniejsza, nie wiem, żeby było tam przyjemniej, myślisz że jest coś takiego?
To nie jest chyba możliwe. Pochwa daje super doznania, ale tylko przy wejściu. Głębiej jest niestety słabiej. Masturbacja zawsze wygra, przykro mi, ale taki jest fakt...

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
No właśnie w tym rzecz, większości męska masturbacja kojarzy się z bardzo szybkim sprintem do celu, a tymczasem takie szybkie onanizowanie daje może 10-20% przyjemności, którą można osiągnąć podczas długiej, powolnej sesji.

Kobieta

Kaji

Nowicjusz
No właśnie w tym rzecz, większości męska masturbacja kojarzy się z bardzo szybkim sprintem do celu, a tymczasem takie szybkie onanizowanie daje może 10-20% przyjemności, którą można osiągnąć podczas długiej, powolnej sesji.
A jakbyś porównał szybkie ruchy ręka do szybkich ruchów w pochwie? W sensie uczucie?
Nie przejmuj się, ja nie chcę Cię przekonać, chcę tylko zrozumieć.
Czyli głębiej w pochwie niewiele czuć? Pustkę?

Mężczyzna

Sinclair

Cichy Podglądacz
Ja lubię długą masturbację, czasami kilka godzin. Robię to wtedy kiedy mam czas, bez pośpiechu. Wolę taki seans masturbacji niż marny film. Nie masturbuję się codziennie. Jak mam na myśli masturbację nie myślę o orgazmie, orgazm jest gdzieś na końcu, ale o bardzo przyjemnym, satysfakcjonującym spędzeniu czasu. Jeśli miałbym wybrać seks z kobietą która mi się podoba (pociąga) czy masturbację wybrałbym seks z kobietą. Ale nie rozumiem pragnienia spuszczenia się za wszelką cenę w pochwie z przypadkową kobietą (przy drodze ?) w szybkim numerku - zdecydowanie wybieram masturbację.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry