• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto się teraz masturbuje?

Mężczyzna

witny

Seks Praktykant
Hej ..Odebrałem wczoraj paczkę z Pompką Passion Pump . Tania wersja fajna zabawa Smok taki rośnie że dopasowuje się idealnie do ścianek Tuby Normalnie 18 cm a grubość Krakowskiej ..Szał ale niestety nie na mojego drwala Zajechałem pompkę w parę godzin Pompuje ale już nie trzyma Vacum ..38 zł z przesyłką ..Spokojnie skończyłem w środku i napisałem reklamacje..

Kobieta

redmysteryIsabel

Podrywacz
Ja własnie po.... a wy? 😇

FBnArG-WEAA5Isr

Mężczyzna

Fun Guy

Cichy Podglądacz
Masturbation is good, but if you have choice of sex and masturbation, why to choose Masturbation. So I do sex whenever I am horny. ;) hehehe

Mężczyzna

The Sex Lover

Podrywacz
Masturbation is good, but if you have choice of sex and masturbation, why to choose Masturbation. So I do sex whenever I am horny. ;) hehehe
There is no rule, dude. Sometimes I need more masturbation than sex and vice versa. Masturbation: amazing unusual views and fantasies. Sex: realistic sensations. Anyway I'm talking about diversity and balance. 😉

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry