Koledzy tak jak w tytule. Kto przeleciał żonkę lub dziewczynę kumpla?
Jest zasada można bzykać koleżanki żony , ale nie żony kolegów.Koledzy tak jak w tytule. Kto przeleciał żonkę lub dziewczynę kumpla?
Też mam taką zasadę i tego się trzymamJest zasada można bzykać koleżanki żony , ale nie żony kolegów.
Online się nie liczyByło, zdażyło się. Nie jestem z tego dumny, ale też nie żałuję. Jechałem do kliniki oddać spermę do badania. Znajoma napisała co tam jak tam..więc piszę jaka robota mnie czeka, a ona pisze, że fajnie mam. Wytłumaczyłem, że to bardzo krępujące, walenie do kubka, nawet gazetki nie dali. Ona na to, że zdjęcia z neta pomogą, a ja odpisuje, że to sztuczne i na mnie nie działa(kit). Za chwilę dostałem jej fotki jak stoi przed lustrem w bieliźnie i szpilkach
![]()
Jest zasada można bzykać koleżanki żony , ale nie żony kolegów.
Panowie prawilniaki... A zasada nie zdradzania, to już się nie liczy?Też mam taką zasadę i tego się trzymamale jak widać nie wszyscy mają takie podejście
![]()
I to wszystko??? No to rozczarowałeś Mnie...musiała być naprawdę brzydkaSerce waliło mi jak młotem udarowym. Zawsze siedziałem z jej facetem piwkowalem i takie tam, a ona tylko przemykała bokiem, rzucając kąśliwe komentarze. Nasze dialogi to..Cześć i dobranoc. Ona była poza zasięgiem..z innej ligi
Można powiedzieć, że to przyjaźń aż do bólu..dupyŻebym to ja zliczył ile znajomych i przyjaciół przeleciał mój chłopak![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Kto jest napalony ? | Seks | 3 | |
![]() |
Wizyta w swingers klubie - kto był? | Fantazje erotyczne | 3 | |
![]() |
Kto korzysta i zna ten komunikator "TeleGuard" i jakie są wasze opinie | Poza tematem | 0 | |
J | kto z lubuskiego | Ogłoszenia | 1 | |
E | Kto tu jest administratorem?? | Seks | 8 |