• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kto przerobił żonke kumpla

Mężczyzna

cichyseba

Nowicjusz
Moj kumpel z którym się często widujemy i balujemy ma fajną żonkę i ma swój urok. Ale kiedy razem wypijemy trochę więcej i ona razem z nami to zaczyna mi pokazywać swoje sexi foto. Fajnie wygląda w różnych sexi ubiorach. Ale to ona dobiera się do mnie i proponuję różne fajne układy z jej mężem . Jeszcze nie skorzystałem ale uuuuuooooojej 🤪🤪🤪

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Było, zdażyło się. Nie jestem z tego dumny, ale też nie żałuję. Jechałem do kliniki oddać spermę do badania. Znajoma napisała co tam jak tam..więc piszę jaka robota mnie czeka, a ona pisze, że fajnie mam. Wytłumaczyłem, że to bardzo krępujące, walenie do kubka, nawet gazetki nie dali. Ona na to, że zdjęcia z neta pomogą, a ja odpisuje, że to sztuczne i na mnie nie działa(kit😉). Za chwilę dostałem jej fotki jak stoi przed lustrem w bieliźnie i szpilkach🥵

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Było, zdażyło się. Nie jestem z tego dumny, ale też nie żałuję. Jechałem do kliniki oddać spermę do badania. Znajoma napisała co tam jak tam..więc piszę jaka robota mnie czeka, a ona pisze, że fajnie mam. Wytłumaczyłem, że to bardzo krępujące, walenie do kubka, nawet gazetki nie dali. Ona na to, że zdjęcia z neta pomogą, a ja odpisuje, że to sztuczne i na mnie nie działa(kit😉). Za chwilę dostałem jej fotki jak stoi przed lustrem w bieliźnie i szpilkach🥵
Online się nie liczy :)

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
To był Początek. Po kilku komplementach, zadziwiła się, że mi się podoba(kolejny kit). Tak się stało, że jej facet poszedł siedzieć, nic wielkiego, ale stawił się, więc smutni panowie po niego przyszli. Zadzwoniła, że potrzebuję pomocy. Przyjechałem po rzeczy dla niego, miałem zawieść do jego matki, która z kolei miała przekazać do pierdla. Jak pakowała torbę, wypinała mi się w obcisłych dżinsach. Wychodząc zażartowałem, że może też wysłać mu swoją bluzkę. Wsadziłem rękę pod t-shirt a ona zamiast mnie trzasnąć, rzuciła się do lizanka.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Serce waliło mi jak młotem udarowym. Zawsze siedziałem z jej facetem piwkowalem i takie tam, a ona tylko przemykała bokiem, rzucając kąśliwe komentarze. Nasze dialogi to..Cześć i dobranoc. Ona była poza zasięgiem..z innej ligi

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Serce waliło mi jak młotem udarowym. Zawsze siedziałem z jej facetem piwkowalem i takie tam, a ona tylko przemykała bokiem, rzucając kąśliwe komentarze. Nasze dialogi to..Cześć i dobranoc. Ona była poza zasięgiem..z innej ligi
I to wszystko??? No to rozczarowałeś Mnie...musiała być naprawdę brzydka :)

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Nie to nie wszystko, ale nikt też nie dopytywał.

W każdym razie zaczęła przesyłać mi więcej zdjęć. To nie było od razu naked, ale robiły się coraz odważniejsze. W końcu zapytałem jak sobie radzi bez faceta. W odpowiedzi odesłała mi zdjęcie wibratora