• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

KSW 37 ja myślę, że.... (Pudzian vs. Popek)

Status
Zamknięty.

NickT

Nowicjusz
NickT ... Idź z tąd...

Norks. walisz sie na cycki?
Z ciekawosci post wstawilem.bo przy wczorajszej gali poruszony zostal temat tej walki, i zdania byly rowno podzielone . bedac po paru pifkach pomyslalem ze tu zapytam.chyba ci/wam plany zyciowe sie nie zawalily, bo nie jest o cyckach i dupach.

Sex Forum ogólne. Wszystkie tematy i dyskusje, które nie pasują do działów tematycznych a są związane z tematyką tego forum

a pol nagi wysportowany samiec, w fizycznej konfrontacji z drugim byczkiem. jest sexy.
moze i ciut naciagane ;-p ale da sie pod temat forum podpiac.
Nie napinajcie sie tak strasznie. na skarge rycerzyku (zakuty łeb) pomykaj do moderatora zeby z tematem zrobil to czego twoja (nie ublizajac kobiecie) matka nie miala sumienia zrobic kiedy z toba zaszla. ;-* buziaczki grzbiecie ;-*

B

Basia

Guest
NickT jak coś to w off topic to powinno być

Nie mniej jak panowie chcą gorąco na ten temat podyskutować (może jakaś chętna się znajdzie) to czemu nie

B

Basia

Guest
Nick, szukasz problemu ? To jest forum o tematyce sexu. Zadaj takowe pytanie na forum mma, a stąd wypad. ;-)

a mówili że cenzura się skończyła :cool:

Zloty wyluzuj czasami zupełnie błahy i nie związany temat może prowadzić do tematu seks, co w przypadku rozmów między facetami taki trudne nie jest :D
a poza tym tu nie ma zakazu rozmowy na żaden inny temat oprócz seksu nie podoba się tematyka to zmykaj na inny post

M

Morfeusz

Guest
Nick, szukasz problemu ? To jest forum o tematyce sexu. Zadaj takowe pytanie na forum mma, a stąd wypad. ;-)

Kocham Ten Kraj, za tolerancję, którą niosą ludzie!
Mój fetysz, moja domena- kochajcie mnie za to!
Czyjeś zboczenie, obraza, brak akceptacji!
Sam nie jestem wolny od uprzedzeń, sam nie raz rzuciłem kamień,
choć bez winy nigdy nie byłem!
Nie, nie jestem KOD-owcem, nie nie należę do związku lesbijek i gejów!
Bliżej mi do przekonań Młodzieży Wszechpolskiej!
Za to przynajmniej się staram, walczyć z własną nietolerancją!
Staram się nie pisać, w tematach które mnie rażą!
MMA to nie mój temat, zawsze wolałem walić w pysk, niż na to patrzeć!
Jednak nie "jadę" po Nickt-cie, bo napisał o tym, choć różnice w innych kwestiach pomiędzy nami też są!
Nie jestem fascynatem sportu, czy seksu z "za okienka"!
Nie akceptuję też ostracyzmu względem innych!
Ludzie, dajcie się różnić od siebie innym!

M

Morfeusz

Guest
mi np ten post pomógł wpaść na pomysł żenskiego boksu na rozbieranego ;D

To by musiałoby być bardzo markowane, w kobiecym, prawdziwym boksie nie ma piękna!
Jest taka sama agresja i dzikość, jak w męskich zabawach!
Jak już, to zapasy!
Seks i walka, to fajne zajęcia, jako facet, odnajduję się w obu dziedzinach,
ale z racji wrodzonego szowinizmu, kobiety wolę widzieć w seksie, nie w walce!
No i jeszcze, chciałbyś dziewczynę ze złamanym kilkukrotnie nosem?!
Mojej Żonie nie przeszkadza mój złamany nos, mnie w niej, raczej by przeszkadzał XD!

NickT

Nowicjusz
a mówili że cenzura się skończyła :cool:

Zloty wyluzuj czasami zupełnie błahy i nie związany temat może prowadzić do tematu seks, co w przypadku rozmów między facetami taki trudne nie jest :D
a poza tym tu nie ma zakazu rozmowy na żaden inny temat oprócz seksu nie podoba się tematyka to zmykaj na inny post

Zuch dziewczyna , dzieki za wsparcie Basiu ;-)
Gdybym wczesnie zauwazyl off topic o ktorym pisala Basia wyrzej to bym tam wstawil. Wstawilem w ogulne bo wstawilem, wielcy obroncy sie borsucza teraz. To zabawne jak plytkie jest ich myslenie skoro widza w tym problem.
Wyluzujcie ludziki. Stalo sie cos? Swoja opinie jasne moze wyrazic kazdy. Tylko czy tak koniecznie w takim tonie? Mi to tak naprawde kolo fallusa fruwa co o mnie myslicie. Jednak zdumiewa mnie brak dystansu do tak blahych spraw....

B

Basia

Guest
W sumie fakt. Niepotrzebnie się uniosłem. Przepraszam. Chcielibyscie wyruchać w dupę pudziana lub popka ?

wybacz ale ani jednego ani drugiego nie chciałabym zobaczyć w akcie czystoseksualnym
to już wolę popatrzeć jak się biją :p nie mniej im krócej to potrwa tym lepiej bo mi przeszkadzają w oglądaniu M jak Miłość czy inny Klan :cool:

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry