• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Krytyka, agresja, hejt

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Ale o co chodzi z Warszawą nagle? 😐
Nie Nagle tylko Noigel 😎
Masz fajne imie i musisz wiedziec ze zawsze mi sie podobało
a z warszawa chodziło o protest taki w którym mozna dac wyraz swojego nie zadowolenia
taki w którym zamiast pokazywac swoj piepszony forumowy egocentryzm bedac napastliwym
wyjsc na ulice i spalic zuzyta gume spod łozka i nie wlasna tylko byc moze zony i po wtore ciesze
sie ze myslisz jak myslisz i mimo wszystko nie na skróty Pozdrawiam.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Normalna rzecz,kontrowersyjne tematy napędzają dyskusję

Akurat to tutaj mamy...

Jak najmniej użytkowników pokroju: Randomowy/user96/Sialala/maxis a Forum będzie lepsze

No i tematy zakładane przez Marcin43 cieszą się dużą popularnością :)
Hehe...Wszystko do czasu 😆
Właśnie wróciłem z banicji 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Hm...muszę Cię poinformować, że jest coraz mniej kobiet do "przesłuchania". To znaczy tak naprawdę to nie ma wcale. Musisz być bardzo kreatywny. Chyba, że przysypiały czekając na Ciebie?:unsure:;)
Ok.
Wiesz....To forum istnieje od dawna. Już chyba wszystko napisano tu o seksie co się dało i obstawiam, że dziewczyny też napisały już swoje.
Sam niejeden raz czułem, że już nie mam nic do dodania.
Czasem trzeba zrobić sobie przerwę od forum. Pożyć trochę, zebrać nowe doświadczenia, poszukać inspiracji.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Aha i jeszcze jedna nowość. Jak już jesteśmy w temacie hejtu. Niektóre zmieniły nam status z "okazów' na "głąby". To też warto wiedzieć ;)

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Czasami wyrażenie tu opini , działa jak wrzucenie gówna w wentylator
Niedawno słuchałem podcastu z aktorem Sebastianem Fabijańskim i mówił, że wg niego nie ma wolności słowa. Jeśli piszesz coś i spotyka Cię za to hejt czy ostracyzm społeczny, to jaka w tym wolność. Rozumiem go.

Sorry, twój post wywołał u mnie takie skojarzenie.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Jeb..... poprawność polityczna i opinię innych.
Ważne, żeby żyć w zgodzie z własnymi przekonaniami i zasadami i nigdy się nie sprzedawać
Niby tak, ale czy trzeba być przy tym burakiem i chamem? Własne przekonania można też prezentować okazując szacunek i kulturę innym.
A opcja ignoruj jest dla mięczaków 😉
Czy miękiszonów, czy jak tam ich inaczej zwał.
E tam. Widać, że Swierzak z Ciebie 😁😉 i kręci cię ciagła walka z ludźmi, ....albo nigdy nie byłeś hejtowany i nie wiesz, co to znaczy, więc możesz tak pisać.
Na ch.. czytać wypociny głupków czy hejterów? Mądry człowiek znajduje proste sposoby, żeby sobie tego oszczędzić, bo przecież nie da się zakazać innym pisać.
Najgorszy typ ludzi, to Ci którzy kłamią i pokazują się w innym świetle tylko dlatego żeby wyjść za lubianych i akceptowanych.
Nie wiem czy najgorszy, choć to na pewno nie jest chwalebne.
Nigdy Ci się nie zdarzyło kłamać lub naginać prawdę w jakimś celu ?

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Na wizerunku zależy ludziom, którzy nie znają swojej wartości, czasami to tkwi bardzo głęboko, więc szukają tego u innych. Czy pozytywna czy negatywna ocena innych cokolwiek zmieni? Jeśli tak, to lichy fundament pewności siebie.
Masz rację....Ale tak się zastanawiam czy własną pewność siebie można zbudować w oderwaniu od tego co o tobie myślą i mówią inni? Wg mnie to trochę zbyt idealistyczne. Człowiek to istota społeczna.
A co zmieniają lajki? Czy ich obecność lub brak zmieni Twoje zdanie? Ba, co jeśli dostaniesz lajki, a zmienisz zdanie? Jeśli lajki cokolwiek zmieniają, to znów, liche fundamenty
Nie wiem na ile zmienią, ale mogą dać coś do myślenia...albo ich brak może dać. Myślę, że mogą być jakimś drogowskazem, a decyzja którą drogą pójdziesz zależy od Ciebie.
Kiedy właściwie zmieniamy opinie o sobie czy zmieniamy swoje zachowanie?
Wg mnie zaczyna się to od jakiejś informacji zwrotnej od innych na temat nas, tego, co robimy, a lajki są najprostszym takim feedbackiem.