Konflikty zawsze ożywiają to forum, stąd powstają tematy raczej kontrowersyjne i wreszcie coś się dzieje. Chociaż temat cuckolda jest bardzo nudny, bo nic nie przyniesie. Uważam, ze jak komuś to przeszkadza, to niech się wypowie i wystarczy. Wojowanie przez 30 zakładek nie ma sensu, jest nudne i ktoś chyba nie ma co zrobić ze swoim czasem.
W sumie to i tak byłbym za tym zeby zrobic ankiete
Czy uwazasz ze spolecznosc która pochłania Cuckold jest dyskryminowana to po pierwsze Primo
a po drugie primo Czy powinnismy wesprzec kolege warszawiaka i ruszyc z marszem na warszawe i
przeciwstawic sie dyskryminacji mniejszosci forumowej rozumie ze wymagało by to wiekszej solidarnosci
Kobiety musialyby wciagnac mezow Ci poinformowac sasiadów i wspolnie z okrzykiem CUCKOLD CUCKOLD
Lecimy nikt nas nie powstrzyma
Z tym Cuckoldem tak troche powazniej wydaje mi sie ze wkurza to forumowe kobiety dlatego , bo zadna
nie chcialaby zeby jej partner mial takiego kolege ktory chetnie odda swoja zone zeby popatrzyc, a z facetami moze
byc odwrotnie kazdy chce miec takiego kolege mysle ze tu sa te rozbieznosci. I tu was mam drogie Panie boicie sie
o swoich facetow Warszawiak trzesie Forum jak chce

Mowcie mi Sherlock
A i wszyscy macie okejke tylko pozniej jak oderwe rece od klawierki