• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Krytyka, agresja, hejt

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Sorry, jestem jak grzechotnik. tkwie w ciszy i spokoju dopóki ktoś mnie nie zaczepi. a wtedy dopiero atakuję🤷‍♂️:p
Staram się na wszelki wypadek trzymać z daleka. ale czasem mam chęć wziąść udzial w gadkach, ale jak widać nie bardzo mi to wychodzi:ROFLMAO:
Mam dobrą wolę i ograniczam się naprawdę do minimum
W temacie hejtu - jak wyżej:cool:
Luzik, absolutnie rozumiem 😁
U mnie z hejtem jest w sumie różnie... Raczej nie stosuje, chociaż pewnie wiele osób by stwierdziło, że tak 🤔
Rzeczywistość jest taka, że mam i czarnych kumpli i geja, i parę lesbijek, i Żyda w sumie też i jestem generalnie miły i nie uprzedzam się do nikogo na start 👌
Ale współczesne pojęcie hejtu, robienie jakichś tematów zakazanych itd to mnie akurat wnerwia... Opowiadam kawały o wszystkich równo 😂 Nie tylko o czarnych i Żydach, o polakach też znam 😂
Więc jak dla mnie nie ma tematów Tabu, jest co najwyżej zdrowy rozsądek 👌

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Szczególnie jeśli są dla nas nikim więcej niż nickiem na forum.
A właśnie! Inwektywy i insynuacje (w trunid anon do anona) to wynik intelektualnej słabości. Wszak
Argumenty ad personam pojawią się wtedy, gdy innych argumentów jest brak.
To oczywiście niesie za sobą dalsze konsekwencje co do oceny, czy warto w ogóle kogoś czytać. 😉
Uderz w stół, a zleci się pierwsza hejterka hipokrytka
A mieliście już okazję się poznać? Czy możemy w ogóle ustalić, jaki jest styl życia panny Kataryna X ? Niewykluczone, że jej zachowanie jest podyktowane pobudkami altruistycznymi.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
A mieliście już okazję się poznać? Czy możemy w ogóle ustalić, jaki jest styl życia panny Kataryna X ? Niewykluczone, że jej zachowanie jest podyktowane pobudkami altruistycznymi.
W jakimś stopniu tak, nawet kiedyś do mnie pisała ( w temacie emigrantów) , a później się tego wypierała 🤦
Mnie naprawdę nie obchodzi kto jaki ma styl, życia, niech każdy żyje sobie jak chce, nie zaglądam do życia prywatnego. Wymaga tolerancji i innych nananana, ale sama nie toleruje zdania innych jak są sprzeczne z jej. Konfrontacja zaczęła się w temacie emigrantów ze wschodu już dawno, nie była w stanie zrozumieć, że można być anty ze względu bezpieczeństwa rodzin, bliskich, swojego, ona w myśl zasady jak jest czarne i ma długiego kutasa to wszystkich trzeba kochać i przyjmować zaczęła przytyki od prawakow, rasistów itp to ja nie byłem dłużny i dla przekory wrzucałem swoje zdania, na jej linki wrzucałem swoje 😂 i tak jakoś doszło to do obecnego punktu.
Wiem, że po tym niektórzy mnie uważają za rasistę, ale w sumie mam to w dupie i jak i inne opinie.
Według mnie słowa rasista jest za bardzo nadużywane , ludzie boją się wypowiadać to co myślą aby zachować poprawność polityczną i nie mieć przypisanych łatek.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
W jakimś stopniu tak, nawet kiedyś do mnie pisała ( w temacie emigrantów) , a później się tego wypierała 🤦
Mnie naprawdę nie obchodzi kto jaki ma styl, życia, niech każdy żyje sobie jak chce, nie zaglądam do życia prywatnego. Wymaga tolerancji i innych nananana, ale sama nie toleruje zdania innych jak są sprzeczne z jej. Konfrontacja zaczęła się w temacie emigrantów ze wschodu już dawno, nie była w stanie zrozumieć, że można być anty ze względu bezpieczeństwa rodzin, bliskich, swojego, ona w myśl zasady jak jest czarne i ma długiego kutasa to wszystkich trzeba kochać i przyjmować zaczęła przytyki od prawakow, rasistów itp to ja nie byłem dłużny i dla przekory wrzucałem swoje zdania, na jej linki wrzucałem swoje 😂 i tak jakoś doszło to do obecnego punktu.
Wiem, że po tym niektórzy mnie uważają za rasistę, ale w sumie mam to w dupie i jak i inne opinie.
Według mnie słowa rasista jest za bardzo nadużywane , ludzie boją się wypowiadać to co myślą aby zachować poprawność polityczną i nie mieć przypisanych łatek.
Lajk dotyczy wniosków ogólnych. Zdania dotyczące użytkowniczki - neutral

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Ale ci ludzie widzą co piszesz i jak piszesz i to już buduje pewien obraz.
Ale to chyba nie jest powód, aby pisać jakieś insynuacje. Obraz własnej osoby przedstawiany nam przez pannę Katarynę X jest pozytywny. Jest ona aktywną dziewczyną, która ma misję i realizuje ona swoją pasję, czerpiąc z tego szczęście.
A to, co inni dopisują na jej temat, nie jest dla nich powodem do dumy.

Mężczyzna

obserwator_4

Nowicjusz
Ale to chyba nie jest powód, aby pisać jakieś insynuacje. Obraz własnej osoby przedstawiany nam przez pannę @Katarynę X jest pozytywny.
To jest właśnie doskonały powód, żeby pisać zarówno insynuacje jak i opinie nie pozostawiające zbyt dużego pola do interpretacji.
Każda osoba ma różne swoje oblicza na różnych płaszczyznach.
W jednych obszarach dana osoba może być dobra w innych gorsza. To oczywista oczywistość :)
Napisałem, co napisałem, bo każdy może sobie na własny sposób ocenić zachowanie każdego. Tutaj - jedynie po tym, co pisze.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Ja bym powrócił do genezy tego wątku, czyli jak reagować na hejt i konflikt na forum.

Wiadomo, najskuteczniej jej po prostu olać i nie kontynuować wymiany ciosów, zwłaszcza jest to zasadne, gdy rozmowa schodzi poniżej pewnego poziomy, tj. zaczynają się wycieczki osobiste.

Nie jest to niekiedy łatwe, zwłaszcza jeśli atak czy hejt zaczyna się pojawiać, gdy jest się już uczestnikiem jakiejś wymiany postów i wtedy zamilknięcie może być odebrane jako potwierdzenie zarzutów atakującego.

Ale z drugiej strony to jest tylko forum. Chcemy pogadać o wędkarstwie, znajdujemy forum o wędkarstwie, o jakiejś marce samochodów, to też sobie takie znajdujemy, itp. Nie lubisz BMW, nie logujesz się na forum o BMW. To jest o erotyce i seksie :) . Dowolnej o ile nie łamie polskiego prawa. Wszyscy jesteśmy tutaj anonimowymi nickami, każdy może sobie pisać co mu się podoba, a ja staram się trzymać zasady, że jak coś sprawia mi więcej przykrości niż radości, to przestaję się w to angażować, bo po co mi to coś. Forum to powinno być miejsce dyskusji, wymiany poglądów i doświadczeń.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Czekaj, czekaj jak ona sobie dopisuje na temat innych to jest dobrze i jest pozytywną osobą, ale w drugą stronę już nie jest powód do dumy?
Nie pamiętam, aby panna Kataryna X napisała o kimś:
- coś, czemu ktoś zaprzeczył,
- coś, czego nie ujawniono uprzednio na forum,
- coś, czego później nie potwierdzono.
Wymiana zdań z Kataryną X w innych tematach (nazwijmy je światopoglądowymi i seksualnymi) nie dotyczyła wszak jej samej, ani jej dyskutantów, ale dotyczyła czarnoskórych mężczyzn, których adwersarze Kataryny X najwidoczniej "nie lubą".

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Nie pamiętam, aby panna Kataryna X napisała o kimś:
- coś, czemu ktoś zaprzeczył,
- coś, czego nie ujawniono uprzednio na forum,
- coś, czego później nie potwierdzono.
Wymiana zdań z Kataryną X w innych tematach (nazwijmy je światopoglądowymi i seksualnymi) nie dotyczyła wszak jej samej, ani jej dyskutantów, ale dotyczyła czarnoskórych mężczyzn, których adwersarze Kataryny X najwidoczniej "nie lubą".
😂😂😂
Podwójne standardy.
Czy wysyłasz jej za blika zdjęcia kutasa, że tak jednostronnie ją bronisz, jednoznacznie za to samo krytykując druga stronę?