• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Krysia

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Ciekawe czy również tak stanowcze zdanie miałeś jak na mój temat został założony wątek - przez osobę która obrażała mnie i wielu innych forumowiczów.
Myślisz, że czytam wszystkie wątki, a tym bardziej założone nowe tematy ?
Śmieje się że ktoś mógł wpaść na tak głupi pomysł, ale twój post nie lepszy w sumie skoro nie potrafiłeś tego skumać.
To wytłumacz mi geniuszu. Wiesz nie wszyscy wszytko czytają i dla mnie prawdziwym patusiarstwem jest zakładanie wątku, żeby komuś cisnąć. Ale widać, że takie standardy są dla Ciebie akceptowane. Brawo Ty geniuszu.

Mężczyzna

Lukasz_88

Biegły Uwodziciel
No właśnie geniuszu, wróć do podstawówki nauczyć sie czytać zanim nazwiesz kogoś patusem, bo nie zrozumiałes słowa pisanego.
Tlumaczę ci teraz jak w podstawówce: dałem ironicznie "haha" autorowi posta bo wpadl na coś tak głupiego jak ten temat. Ty nazwałeś mnie "patusem" bo twój durny łeb założył, że to oznaka aprobaty, więc napisałem wprost żes nie lepszy od autora tematu.

Tyle.

Kobieta

Krystyna.X

Erotoman
Panowie. Może już wystarczy.
Jeden (bez nicków) zagalopował się i założył ten temat starając się mnie obrazić. Nie przemyślał tego i nie wyczuł, że treść o nim świadczy, bo po mnie takie teksty od obcej osoby spływają jak po kaczce.
Najlepiej będzie, jak zakończycie spór między sobą. Nic on nie wniesie poza nerwami.

Życzę miłego wieczoru. :)

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Ty naprawdę nie umiesz czytać co się do ciebie pisze...
Oj ne dość, że patusek, któremu nerwy puszczają to jeszcze nie słowny. Nie miałeś już skończyć, bo strasznie się powtarzasz, a nie posądzam Cię o choć odrobinkę inteligencji, byś mógł coś nowego i twórczego napisać 😉

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry