@Krystyna.X stara baba mocherowy beret z IQ0 do Bułgarii jedz

Ty się dobrze czujesz?@Krystyna.X stara baba mocherowy beret z IQ0 do Bułgarii jedz
Ciekawe czy również tak stanowcze zdanie miałeś jak na mój temat został założony wątek - przez osobę która obrażała mnie i wielu innych forumowiczów.A Ci co ich to bawi to widzę, że nie lepsze patusy.
A Ci co ich to bawi to widzę, że nie lepsze patusy.
Myślisz, że czytam wszystkie wątki, a tym bardziej założone nowe tematy ?Ciekawe czy również tak stanowcze zdanie miałeś jak na mój temat został założony wątek - przez osobę która obrażała mnie i wielu innych forumowiczów.
To wytłumacz mi geniuszu. Wiesz nie wszyscy wszytko czytają i dla mnie prawdziwym patusiarstwem jest zakładanie wątku, żeby komuś cisnąć. Ale widać, że takie standardy są dla Ciebie akceptowane. Brawo Ty geniuszu.Śmieje się że ktoś mógł wpaść na tak głupi pomysł, ale twój post nie lepszy w sumie skoro nie potrafiłeś tego skumać.
Przecież ty nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem... Weź przeczytaj dokładniej co napisałem, geniuszu.Ale widać, że takie standardy są dla Ciebie akceptowane. Brawo Ty geniuszu.
Może Twój język pisany jest zrozumiały tylko dla Ciebie? Mało mnie bawi zabawa co autor patusek miał na myśli.Przecież ty nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem... Weź przeczytaj dokładniej co napisałem, geniuszu.
Już nie potrafisz wymyśleć nic swojego? Ale co wymagać od ludzi z małymi móżdżkamiNo właśnie geniuszu
Co miał patusek na myśli w tym małym móżdżku?ale twój post nie lepszy w sumie skoro nie potrafiłeś tego skumać.
Oj ne dość, że patusek, któremu nerwy puszczają to jeszcze nie słowny. Nie miałeś już skończyć, bo strasznie się powtarzasz, a nie posądzam Cię o choć odrobinkę inteligencji, byś mógł coś nowego i twórczego napisaćTy naprawdę nie umiesz czytać co się do ciebie pisze...