• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Krótka sukienka na święta?

Kobieta

Doroty

Nowicjusz
Nie zaprzeczę 😀 Lubię gdy w krótkiej kiecce wchodzi po schodach. Specjalnie staję wtedy niżej i podglądam 😜
Lubię krótkie spódniczki i pokazywać nosi i resztę. Mam takie przesadnie krótkie, i w takich Chodze po domu i ogrodzie bo na miasto za krótka i widać za dużo. Takie do połowy ubieram na miasto czy zakupy. Uwielbiam też rajstopy najlepiej z wzorami czy kabaretki. W domu nawet ubiorę tak lubię. Mam parę zdjęć które sobie zrobiłam i mogę się pokazać w jakiej chodzę po domu a w jakiej na ulicę. Swoję lata mam więc nie jestem idealną Kobieta, ale nam swój styl i nawet można podpiąć to pod fetysz

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Lubię krótkie spódniczki i pokazywać nosi i resztę. Mam takie przesadnie krótkie, i w takich Chodze po domu i ogrodzie bo na miasto za krótka i widać za dużo. Takie do połowy ubieram na miasto czy zakupy. Uwielbiam też rajstopy najlepiej z wzorami czy kabaretki. W domu nawet ubiorę tak lubię. Mam parę zdjęć które sobie zrobiłam i mogę się pokazać w jakiej chodzę po domu a w jakiej na ulicę. Swoję lata mam więc nie jestem idealną Kobieta, ale nam swój styl i nawet można podpiąć to pod fetysz
Pokażesz te zdjęcia?😀

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Sam też lubię czasem wskoczyć w króciutką sukienkę czy spódniczkę. Podobno mam nawet niezłe nogi 😜

Mężczyzna

anbajd

Cichy Podglądacz
zeszłym latem byłam z mężem na zakupach w IKEA. Po zrobieniu zakupów udaliśmy się na patio wewnątrz na krótki odpoczynek z lodami. Miałam na sobie dość krótką dzinsową sukienkę i kiedy w niej siadam muszę zakłądać nogę na nogę, zeby nie było widać krocza ale mąż miał taki zabawowy nastrój i poprosił, żebym nie przykrywała się. Więc usiadłam i trzymałam nogi prosto, mąż sieddział obok i widziałam że faceci przechodząc obok zerkają mi tam. Po chwili mąż wstał i powiedział, że chce zobaczyc jak to wygląda, wrócił po chwili był zadowolony ale zapytał się czy nie zdjęłąm bym majtki żeby było widać nieco więcej. Podniecała mnie ta zabawa, było słnecznie i bardzo ciepło i nabrałam ochotę. Zgodziłam się i poszłąm do łazienki, wróciłam z majtkami w torebce i usiadłam. Mąż znowu wstał i odszedł na chwilę dalej, widziałam po jego minie, że podoba mu się bo wyciągnął telefon i zaczął robić fotki. Ale widziałam też że to się podoba innym panom bo wokół mnie poprostu zaroiło się od facetów. Siedziałam tak przez chwilę, czułam się coraz bardziej wilgotna i przyszło mi do głowy rozprostować nogi, co natychmiast zrobiłam. Chwilę później, obok mnie usiadł młody facet i zagadał do mnie, chwila rozmowy i widziałam że mąż pokazał mi kciuk w górę. Siedziałam całkowicie rozluźniona a facet obok zagadywał do mnie w końcu położył swoją gorącą dłoń na moje gołę udo i pogłaskał. Zrobiłam się jeszcze bardziej podniecona, patrzyłam na męża, który zrobił parę fotek z ręką faceta na moim udzie. Uśmiechnęłąm sie do faceta, który głaszcząc mnie po udzie robił coraz bardziej zamaszyste ruchy i czułam jego rękę już na wewnętrznej stronie uda, powoli przesuwał rękę do mojej mokrej cipki i w końcu jej dotknął i nagle powiedział, że nie tylko on jest taki podniecony. Widziałam jak mąż chyba już nagrywał filmik i ani zastanawiał się żeby podejśc do mnie i uratować z tej opresji. Sama też byłam w takim stanie, że miałam pustkę w głowie. W międzyczasie facet trzymając palce w mojej cipce szepnął mi do ucha, żebym poszła z nim do łazienki. Nie wiedziałam co robić, mąż nagrywał i uśmiechał się do mnie, od czasu do czasu pokazujac kciuk w górę i wiedziałam że to było marzenie mojego męża o któym mi mówił coraz cześciej i nie tylko podczas seksu. Spojrzałam jeszcze na faceta, wyglądał na przystiojnego i zadbanego, kiwnęłam głową i wstałam, facet wstał za mną, objął mnie ręką za ramiona przy okazji musnął mnie po piersi i poszliśmy w stronę IKEA. Minęłam męża, uśmiechnęłam sie do niego i weszliśmy do marketu i skierowaliśmy sie do łazienek, tam gdzie byłam parę minut temu tylko w damskiej, żeby zdjąć majtki a teraz weszliśmy do inwalidzkiej. Facet zamknął drzwi na zamek, obrócił się do mnie i pocałował mnie w usta, następnie podciągnął sukienkę do góry i posadził mnie na zlew. Rozpięłam zamek błyskawiczny z tyłu - nie miałam stanika i wyzwoliłam się z sukienki, facet aż zasyczał i przypadł ustami do moich piersi, chwilę później opuścił spodnie i wszedł we mnie swoicm gorącym penisem. Nigdy przed tym nie czułąm sie tak podniecona, nie miałam żadnych myśli, po kilku ruchach facet spuścił się do zlewu a ja klęknęłam i zaczęłąm ssać jego fiuta, który zrobił się miękki i chwilę później postawiłam go na bacznosć znowu, tym razem odwrócił mnie tyłem do siebie i znowu brutalnie wpakował go we mnie aż jęknąłam ale ciepło od jego penisa natychmiast rozlało sie po całym moim ciele, znowu kilka ostrych, intensywnych pchnięć i poczułam że spuścił mi się na plecy. Nie byłam w stanie ustać, nogi się pode mną uginały, trzymał mnie za piersi i znowu wszedł we mnie i tak jeszcze kilka razy. Usiadłam na sedesie i wzięłam czule jego penisa do buzi, ssałam i czułam jak znowu rośnie aż nie wypełnił moje usta swoja spermą i wtedy połknęłam co zazwyczaj nie robię mężowi ale pomyślałam, że będzie szczęśliwy kiedy mu o tym powiem. Facet założył spodnie i poprosił moją komórkę, wklepał swój numer i wyszedł z toalety, ja wciaż siedziałam cała naga na sedesie w ogóle nie myślałam, że drzwi nie są zamkniete i ktos moze wejsć i wszedł ... mój mąż. Na twarzy miał lekkie zaniepokojenie ale kiedy zobaczył mnie siedzącą nago, tylko zapytał sie jak było? - odpowiedziałam że wspaniale, wtedy powiedział mi że chcę wejść po tamtym facecie, znowu ustawiłam sie tyłem - nie miałam sił ustać na nogach a tak miałam oparcie na blacie, wszedł we mnie i też wystarczyło mu kilka ruchów by dojść - ale to nie było to samo co z tamtym facetem. Wytarł mnie na plecach ze spermy tego faceta - nawet nie wiedziałam jak ma na imię, dopiero później zobaczyłam w telefonie, założyłam sukienkę, o majtkach już nie myślałam. Kiedy wyszliśmy z łazienki, kilka osób widziało nas wychodzących i chyba zrozumiało co tam sie działo :) ale byłam w takim stanie że ledwie doszłam do auta i pojechalismy do domu