zeszłym latem byłam z mężem na zakupach w IKEA. Po zrobieniu zakupów udaliśmy się na patio wewnątrz na krótki odpoczynek z lodami. Miałam na sobie dość krótką dzinsową sukienkę i kiedy w niej siadam muszę zakłądać nogę na nogę, zeby nie było widać krocza ale mąż miał taki zabawowy nastrój i poprosił, żebym nie przykrywała się. Więc usiadłam i trzymałam nogi prosto, mąż sieddział obok i widziałam że faceci przechodząc obok zerkają mi tam. Po chwili mąż wstał i powiedział, że chce zobaczyc jak to wygląda, wrócił po chwili był zadowolony ale zapytał się czy nie zdjęłąm bym majtki żeby było widać nieco więcej. Podniecała mnie ta zabawa, było słnecznie i bardzo ciepło i nabrałam ochotę. Zgodziłam się i poszłąm do łazienki, wróciłam z majtkami w torebce i usiadłam. Mąż znowu wstał i odszedł na chwilę dalej, widziałam po jego minie, że podoba mu się bo wyciągnął telefon i zaczął robić fotki. Ale widziałam też że to się podoba innym panom bo wokół mnie poprostu zaroiło się od facetów. Siedziałam tak przez chwilę, czułam się coraz bardziej wilgotna i przyszło mi do głowy rozprostować nogi, co natychmiast zrobiłam. Chwilę później, obok mnie usiadł młody facet i zagadał do mnie, chwila rozmowy i widziałam że mąż pokazał mi kciuk w górę. Siedziałam całkowicie rozluźniona a facet obok zagadywał do mnie w końcu położył swoją gorącą dłoń na moje gołę udo i pogłaskał. Zrobiłam się jeszcze bardziej podniecona, patrzyłam na męża, który zrobił parę fotek z ręką faceta na moim udzie. Uśmiechnęłąm sie do faceta, który głaszcząc mnie po udzie robił coraz bardziej zamaszyste ruchy i czułam jego rękę już na wewnętrznej stronie uda, powoli przesuwał rękę do mojej mokrej cipki i w końcu jej dotknął i nagle powiedział, że nie tylko on jest taki podniecony. Widziałam jak mąż chyba już nagrywał filmik i ani zastanawiał się żeby podejśc do mnie i uratować z tej opresji. Sama też byłam w takim stanie, że miałam pustkę w głowie. W międzyczasie facet trzymając palce w mojej cipce szepnął mi do ucha, żebym poszła z nim do łazienki. Nie wiedziałam co robić, mąż nagrywał i uśmiechał się do mnie, od czasu do czasu pokazujac kciuk w górę i wiedziałam że to było marzenie mojego męża o któym mi mówił coraz cześciej i nie tylko podczas seksu. Spojrzałam jeszcze na faceta, wyglądał na przystiojnego i zadbanego, kiwnęłam głową i wstałam, facet wstał za mną, objął mnie ręką za ramiona przy okazji musnął mnie po piersi i poszliśmy w stronę IKEA. Minęłam męża, uśmiechnęłam sie do niego i weszliśmy do marketu i skierowaliśmy sie do łazienek, tam gdzie byłam parę minut temu tylko w damskiej, żeby zdjąć majtki a teraz weszliśmy do inwalidzkiej. Facet zamknął drzwi na zamek, obrócił się do mnie i pocałował mnie w usta, następnie podciągnął sukienkę do góry i posadził mnie na zlew. Rozpięłam zamek błyskawiczny z tyłu - nie miałam stanika i wyzwoliłam się z sukienki, facet aż zasyczał i przypadł ustami do moich piersi, chwilę później opuścił spodnie i wszedł we mnie swoicm gorącym penisem. Nigdy przed tym nie czułąm sie tak podniecona, nie miałam żadnych myśli, po kilku ruchach facet spuścił się do zlewu a ja klęknęłam i zaczęłąm ssać jego fiuta, który zrobił się miękki i chwilę później postawiłam go na bacznosć znowu, tym razem odwrócił mnie tyłem do siebie i znowu brutalnie wpakował go we mnie aż jęknąłam ale ciepło od jego penisa natychmiast rozlało sie po całym moim ciele, znowu kilka ostrych, intensywnych pchnięć i poczułam że spuścił mi się na plecy. Nie byłam w stanie ustać, nogi się pode mną uginały, trzymał mnie za piersi i znowu wszedł we mnie i tak jeszcze kilka razy. Usiadłam na sedesie i wzięłam czule jego penisa do buzi, ssałam i czułam jak znowu rośnie aż nie wypełnił moje usta swoja spermą i wtedy połknęłam co zazwyczaj nie robię mężowi ale pomyślałam, że będzie szczęśliwy kiedy mu o tym powiem. Facet założył spodnie i poprosił moją komórkę, wklepał swój numer i wyszedł z toalety, ja wciaż siedziałam cała naga na sedesie w ogóle nie myślałam, że drzwi nie są zamkniete i ktos moze wejsć i wszedł ... mój mąż. Na twarzy miał lekkie zaniepokojenie ale kiedy zobaczył mnie siedzącą nago, tylko zapytał sie jak było? - odpowiedziałam że wspaniale, wtedy powiedział mi że chcę wejść po tamtym facecie, znowu ustawiłam sie tyłem - nie miałam sił ustać na nogach a tak miałam oparcie na blacie, wszedł we mnie i też wystarczyło mu kilka ruchów by dojść - ale to nie było to samo co z tamtym facetem. Wytarł mnie na plecach ze spermy tego faceta - nawet nie wiedziałam jak ma na imię, dopiero później zobaczyłam w telefonie, założyłam sukienkę, o majtkach już nie myślałam. Kiedy wyszliśmy z łazienki, kilka osób widziało nas wychodzących i chyba zrozumiało co tam sie działo

ale byłam w takim stanie że ledwie doszłam do auta i pojechalismy do domu