Dzięki za przypomnienieA moze "strzelacie" sobie w usta....?
Tylko kto tu jest kobietą?Panowie badzcie dobrzy dla swoich kobiet..
![]()
![]()
![]()
![]()
Miałem zwykle mniemanie, że to głównie w Tajlandii są shemales, a tu widzę też białe " kobiety"A moze "strzelacie" sobie w usta....?![]()
![]()
![]()
![]()
To jeszcze malo wiesz ale nigdy nie jest za pozno na poznanie tego co dobre.Moge ci przedstawic pare shemales. Na pewno im sie spodobasz....Miałem zwykle mniemanie, że to głównie w Tajlandii są she males, a tu widzę też białe " kobiety"![]()
Ja chętnie poznam.To jeszcze malo wiesz ale nigdy nie jest za pozno na poznanie tego co dobre.Moge ci przedstawic pare shemales. Na pewno im sie spodobasz....
Podrzuć na priv, może miałem przyjemność...To jeszcze malo wiesz ale nigdy nie jest za pozno na poznanie tego co dobre.Moge ci przedstawic pare shemales. Na pewno im sie spodobasz....
Przyjedz do UK to cie zapoznamPodrzuć na priv, może miałem przyjemność...
Jestem hetero ale z ciekawości obciągnąłbym jej i jej koleżankom
Myśle że ja zacząłbym sie bawić jej kutasem i włożył pierwszego kutasa do buzi,może pozwoliłbym jej trysnąć mi w usta.
Pozwoliłbym jej mnie zdominowaćJedynie co musisz zrobic to otworzyc usta.....![]()
Super,zwaliłbym jej,nawet ustami!Normalnie PETARDA!!!!!!!
Z ciekowosci czy nie to juz nie bylbys heteroJestem hetero ale z ciekawości obciągnąłbym jej i jej koleżankom![]()
Nie wiem ale mógłbym być dla nich wsxystkich jako sex zabawka albo sex niewolnikKtoś wie jak się nazywa czwarta od góry?
A dalbys jej sie spuscic w swoje usta i wszystko polknac?Super,zwaliłbym jej,nawet ustami!![]()
Tylko dlatego że sprubowałbym possać jej kutasa?Z ciekowosci czy nie to juz nie bylbys hetero![]()
Chyba tak,gdyby jej koleżanka czekała w kolejce ...A dalbys jej sie spuscic w swoje usta i wszystko polknac?