• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kręcą was Shemale ?

Mężczyzna

robhaj

Seks Praktykant
A co powiesz o tej? Dalbys sie jej przeorac?
gif-trans-17-gif.4162302
Mogło by być ciekawie

Mężczyzna

Radix

Cichy Podglądacz
Wybaczcie co tu teraz napiszę, ale wg mnie, zarówno cuckold, jak i seks z shemale, to jakaś forma ucieczki od seksu z normalną kobietą.
Czy ucieczki?? A może urozmaicenia. W pewnej chwili związek może ( nie musi) wpaść w rutynę. Jak nie zacznie się szukać rozwiązania to szybko się rozpadnie. Każdy jednak robi po swojemu. Cockold i shemale to tematy które mnie kuszą, ale pozostały w sferze rozmyślań.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Wybaczcie co tu teraz napiszę, ale wg mnie, zarówno cuckold, jak i seks z shemale, to jakaś forma ucieczki od seksu z normalną kobietą.
Z tym cuckoldem to się nie zgodzę. Byczek przecież nie uprawia seks z hotką.
Seks z shemale świadczy o skłonnościach homoseksualnych. Od tego typu skłonności niektórzy osobno uciekają, ale nie zawsze jest to skuteczne.

Mężczyzna

bruce85

Seks Praktykant
Seks z shemale świadczy o skłonnościach homoseksualnych. Od tego typu skłonności niektórzy osobno uciekają, ale nie zawsze jest to skuteczne.
Czy od razu o skłonnościach? Może po prostu chodzi o spróbowanie czegoś innego.
Jeżeli na co dzień piję wino i raz wypiję piwo to nie znaczy, że od razu jestem piwoszem. :)

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie rozumiem. Byczek uprawia seks hotką, ale tu chodzi o rogacza. Oddaje żonkę bullowi, czyli ucieka/ rezygnuje z seksu z nią.
Tak, ale sam napisałeś o skłonnościach, a nie orientacji, czyli facet hetero wybiera bzykanko z shemale zamiast z heteroseksualna kobietą.

Mężczyzna

Laceytv

Podrywacz
Nie rozumiem. Byczek uprawia seks hotką, ale tu chodzi o rogacza. Oddaje żonkę bullowi, czyli ucieka/ rezygnuje z seksu z nią.

Tak, ale sam napisałeś o skłonnościach, a nie orientacji, czyli facet hetero wybiera bzykanko z shemale zamiast z heteroseksualna kobietą.
zapewne widzisz siebie w swojej podswiadomosci siebie jako bottom ale walczysz z tymi myslami..... 🤣 🤣 🤣
ezgif-48b732fe8c770f-gif.7342793

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant

Bardzo rozbudowane tematyczne forum z bardzo otwartymi ludźmi