• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kręcą was Shemale ?

Mężczyzna

Laceytv

Podrywacz
Gdzies w cichym zaulku......
1723892-1610494734-9c7df34be56d9223b03d79c14c0f3ec8.gif

Kręci mnie strap-on a takie naturany i takich jak wrzuciacie to by było ciekawe doświadczenie
witaj w klubie:)

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ech, większość z Was o ile nie każdy nie miał do czynienia z shemale. Mam ten komfort, że z kilkoma się spotkałem i mogę powiedzieć, że było warto. Jak pisałem - 5 lat temu na samą myśl bym się wzdrygnął a dziś... Jedyne co nie wchodzi w grę to być pasywny, choć one na to często nalegają, same chcą pobzykać. Ale nie ze mną te numery :cool:

Mężczyzna

bAnalny

Cichy Podglądacz
Ech, większość z Was o ile nie każdy nie miał do czynienia z shemale. Mam ten komfort, że z kilkoma się spotkałem i mogę powiedzieć, że było warto. Jak pisałem - 5 lat temu na samą myśl bym się wzdrygnął a dziś... Jedyne co nie wchodzi w grę to być pasywny, choć one na to często nalegają, same chcą pobzykać. Ale nie ze mną te numery :cool:
Ja bym się poddał takiej, oczywiście jeśli by nie miała głosu faceta itp. Te z gifów mnie bardzo kręcą

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Jedna miała niższy głos, ale jeszcze w granicy tolerancji. Pozostałe miały głosy takie, że jakbym nie wiedział to bym się nie zorientował.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja to zawsze podziwiałem kobiety w tym zakresie. Ja to może włożę banana do gęby na 5 cm, a tu niektóre wsuwają 20 cm kutasa 😆 Szacun babeczki 😁
Bo to siedzi w głowie.
Przykład? Nigdy nie miałem kutasa w dupie i na samą myśl zwieracz się zaciska. Ale pod prysznicem chwila przestawienia głowy i spokojnie wchodzą dwa palce...

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Bo to siedzi w głowie.
Przykład? Nigdy nie miałem kutasa w dupie i na samą myśl zwieracz się zaciska. Ale pod prysznicem chwila przestawienia głowy i spokojnie wchodzą dwa palce...
No tak, ale po pierwsze, to twoje, a po drugie, to palce 😁😉 Tylko mi nie pisz, że mają po 20 cm i wsadzasz po jajca 😁😉

Mężczyzna

bAnalny

Cichy Podglądacz
45cm długie ale max średnica to 4,5cm a zaczyna się od 1cm średnicy. Dobra lewatywa, dużo lubrykantu i cierpliwość i wchodzi całe