Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ech, większość z Was o ile nie każdy nie miał do czynienia z shemale. Mam ten komfort, że z kilkoma się spotkałem i mogę powiedzieć, że było warto. Jak pisałem - 5 lat temu na samą myśl bym się wzdrygnął a dziś... Jedyne co nie wchodzi w grę to być pasywny, choć one na to często nalegają, same chcą pobzykać. Ale nie ze mną te numery
Ech, większość z Was o ile nie każdy nie miał do czynienia z shemale. Mam ten komfort, że z kilkoma się spotkałem i mogę powiedzieć, że było warto. Jak pisałem - 5 lat temu na samą myśl bym się wzdrygnął a dziś... Jedyne co nie wchodzi w grę to być pasywny, choć one na to często nalegają, same chcą pobzykać. Ale nie ze mną te numery
Bo to siedzi w głowie.
Przykład? Nigdy nie miałem kutasa w dupie i na samą myśl zwieracz się zaciska. Ale pod prysznicem chwila przestawienia głowy i spokojnie wchodzą dwa palce...
Bo to siedzi w głowie.
Przykład? Nigdy nie miałem kutasa w dupie i na samą myśl zwieracz się zaciska. Ale pod prysznicem chwila przestawienia głowy i spokojnie wchodzą dwa palce...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.