• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kręcą was Shemale ?

Mężczyzna

Laceytv

Nowicjusz
Ktos chetny na prysznic?
283a8380-26e3-42a7-af21-8d912e28a851-gif.5821829

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
To jest pojebane, ale wolę jak shemale ma dużego kutasa. Jak ma malutkiego to mam dyskomfort patrząc na to, jakbym na dziecko patrzył...

Mężczyzna

NfsRazor

Nowicjusz
Zawsze mnie ciekawy czy shemale mają naturalnie tak duże kutasy czy sobie w jakiś sposób powiększają? Większość w necie ma takie 20cm+ i grube jak butelka, a w rzeczywistości takie penisy ma jakiś 1 procent męskiej populacji

Kobieta

MoonikaWaw

Seks Praktykant
No bo to ciekawy temat nawet w punktu widzenia medycyny po prostu. Ogólnie uznaje się, że można powiększyć penisa o centymetr czy dwa, a one mają penisy 20-25cm
Jest prawda czasu i prawda ekranu.
W przypadku branży XXX sztuka iluzji jest na poziomie mistrzowskim, od udawanych orgazmów i czystych i śliskich anusów, po sztuczne wytryski z rurki podprowadzonej pod interes.

Mężczyzna

NfsRazor

Nowicjusz
Jest prawda czasu i prawda ekranu.
W przypadku branży XXX sztuka iluzji jest na poziomie mistrzowskim, od udawanych orgazmów i czystych i śliskich anusów, po sztuczne wytryski z rurki podprowadzonej pod interes.

Można trochę manipulować kątem ustawienia kamery czy światłem ale z 10cm penisa nie zrobisz 25cm takimi trikami. Poza tym, widać nawet na zdjęciach/filmach jak trzymają go w dłoni, że jest bardzo duży.

Kobieta

MoonikaWaw

Seks Praktykant
Można trochę manipulować kątem ustawienia kamery czy światłem ale z 10cm penisa nie zrobisz 25cm takimi trikami. Poza tym, widać nawet na zdjęciach/filmach jak trzymają go w dłoni, że jest bardzo duży.

Ja widziałam na filmie, że to Na..sza zatrzymała Armię Czerwoną

_pAk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTlRRN01EQV8vYjIxZDMyY2NkMGRhNGUyOWYyNTNmNWNlMTc5MGU5M2IuanBnkpUDAH7NGADNDYCTBc0EsM0Cdt4AAqEwB6ExBA

Ostatnia edycja: