Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Jak już mówiłem kręcą mnie takie mega kobiece, śliczne, delikatne, bez zapudrowanego zarostu. Ale gdyby pojawił się jakikolwiek męski pierwiastek (poza tym jednym na dole) spieprzał bym w mgnieniu oka. Doskonale wiem, że biologicznie jest to facet, nie musisz niczego udowadniać, tu chodzi o fantazje, idealizowanie...
Jak już mówiłem kręcą mnie takie mega kobiece, śliczne, delikatne, bez zapudrowanego zarostu. Ale gdyby pojawił się jakikolwiek męski pierwiastek (poza tym jednym na dole) spieprzał bym w mgnieniu oka. Doskonale wiem, że biologicznie jest to facet, nie musisz niczego udowadniać, tu chodzi o fantazje, idealizowanie...
Jak ma ładną buźkę, tyłek, a do tego wygląda jak kobieta i ma cycki to co z tego? Emocje wywołuje u mnie takie same jak kobieta. A facet wyglądający jak facet nigdy mnie nie kręci.
Jak ma ładną buźkę, tyłek, a do tego wygląda jak kobieta i ma cycki to co z tego? Emocje wywołuje u mnie takie same jak kobieta. A facet wyglądający jak facet nigdy mnie nie kręci.
Mnie bardzo kręcą. Miałem okazję spotkać się z kilkoma w tym z brazylijka. Miała mega ciało i wielkiego kutasa. Był to mój najlepszy sex w życiu. Lepszy niż z kobietą. Rznelismy się na przemian. Tak mnie przeorała że tyłek mnie przez tydzień bolał. Było warto.
Och ja fanatyk odbytu z ochotą wielką poznałbym kobietę z penisem!!
Jeśli jakaś kobietka mająca penisa to czyta, a jest otwarta na relację, także stały związek to śmiało napisz wiadomość do mnie, poznajmy się.
Mam dokładnie to samo. Jak shemale ma męskie rysy i widać, że to przerobiony chłop to mnie też brzydzi, ale jak wygląda dokładnie jak laska tylko z kutasem, to mi się zwyczajnie podoba.
Kręcą mnie prawdziwe shemale, takie kobiece z niespodzianką. Marzę aby spotkać się z taką, chętnie wziąłbym do buzi penisa , wylizał jajka i pupe. A potem poczul twardego penis w sobie.
Mnie również kręcą. Chciałbym się z taką zabawić, żebym mógł jej robić dobrze ręką, wziąć do buzi, a potem żeby mnie bzykała. Następnie zmiana i ja bym się z nią bawił. Warunek konieczny by wyglądała jak kobieta z penisem, a nie jak przebrany chłop.
Dla mnie sytuacja jest prosta. Bo wyobraźcie sobie, co wolicie:
Wizualnie 100% facet - broda, klata, bary itp. Tylko zamiast kutasa ma cipkę. I to niby nie jest pedalskie bo cipka? Czy:
Wizualnie 100% kobieta - śliczna buzia, głos, cycki, kształt, dupcia - a oprócz tego kutasek. I to już gejoza, bo ma ptaszka?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.