• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kręcą was Shemale ?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Oj można. W życiu byś nie powiedział, że ma kutasa. Gdzieś tu kiedyś wrzucałem focię laski z którą byłem, bo miała insta.
Byłem u kilku i tylko raz był to chłopiec w trakcie tranzycji i to było słabe. Reszta to rasowe lachony.

Mężczyzna

żonaty 1

Nowicjusz
Oj można. W życiu byś nie powiedział, że ma kutasa. Gdzieś tu kiedyś wrzucałem focię laski z którą byłem, bo miała insta.
Byłem u kilku i tylko raz był to chłopiec w trakcie tranzycji i to było słabe. Reszta to rasowe lachony.
Jestem ciekaw reakcji , jak bym nie wiedział i myślał że to kobietą. Masujesz piersi schodzisz w dół a w ręce coś innego niż się spodziewałeś

Mężczyzna

NfsRazor

Nowicjusz
Dlaczego w Polsce praktycznie nie ma shemale, tylko przebierańcy, a w takiej Tajlandii czy Brazylii jest ich pełno? Przecież te państwa są sporo biedniejsze od nas, a taka zmiana płci sporo kosztuje

Mężczyzna

David 78

Cichy Podglądacz
Hej.Dawno mnie tutaj nie było.Weszlem na forum tutaj i od razu namiot.Cos w tym jest.Fotki zajebiste.Fajnie by było z kimś takim.

• Like
Reactions: Syl