• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kręcą was kobiety Plus Size ?

Mężczyzna

Motyliszek

Seks Praktykant
Mam kolegę, który bardzo lubi kształty XXL i idzie w ekstremalne klimaty, sam jest dość szczupły. Ja mam takie zdanie, że kobieta może mieć tego ciałka trochę, ale bez przesady. Sam niedawno się umówiłem z taką, która była już plus size, może nie tak do granic, ale wiecie co? Chociaż była miła, miała super uśmiech, jakoś mnie nie podniecała szczególnie. I tak do niczego między nami nie doszło, ale obawiam się, że to jednak nie mój typ. Zaokrąglone kształty jak najbardziej, ale są granice. Pisałem o tym w innym wątku, wklejałem zdjęcia m.in. Suzie Q czy Evy Nyx, ale one się chyba nie nadają do tego wątku, bo do plus size bym ich mimo wszystko nie zaliczył.

Mężczyzna

Motyliszek

Seks Praktykant
Chociaż właściwie jest wyjątek, Emberly Adams. Akurat ona na mnie działa :)
images

Kobieta

Pani.T

Biegły Uwodziciel
Zależy gdzie to lustro się znajduje
Ja miałam do czynienia z takim w jednym z pubów... Lustro było za barem więc goście widzieli swoje odbicie, natomiast po drugiej stronie lustra była toaleta z widokiem na bar i gości 😬

Edit. Bo widzę, że tu poruszenie nastapiło chyba źle to dookresliłam.... Po drugiej stronie lustra, była część wspólna toalety, taka ogólno dostępna z umywalkami i takie tam... Kabiny natomiast z tego co pamiętam zapewniały wystarczającą prywatność 🙈 ale tak czy siak wrażenia, że ktoś podgląda nie dało się ominąć 🙉

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Wiem, że w niektórych bankach tak jest, bo kiedyś załatwiałem jakiś kredyt i musiałem iść do pokoju kierownika. Pokój był przeszklony tak, że kierownik widział całe pomieszczenie, a jego nie widział nikt.