• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kręcą was kobiety Plus Size ?

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
Lubię blondynki o dużych pupach:

6df6ee4e1c102a1c87e140c851924aa2.jpg
A wdychac ich gazy tez lubisz? 🤣🤣🤣

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Co to jest plus size? 70kg 90kg 140kg? Moja pierwsza "partnerka" miała rubensowskie kształty i to był wulkan energii zwłaszcza seksualnej.

Mężczyzna

And

Podrywacz
Mnie nie kręcą ale ostatnio jechałem metrem i wsiadła taka pani. Ładnie uczesana, usta pięknie umalowane, w futerku które nie było dopięte bo wielki biust przeszkadzał. Wyglądała bardzo interesująco

Mężczyzna

hastler

Cichy Podglądacz
Zawsze bardzo mnie to kręciło ale nie miałem okazji to trochę takie marzenie haha mam nadzieje że kiedyś się spełni

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Nowicjusz
Myślę, że mój nick mówi sam za siebie :) Nie jest tak, ze szczupłe mi się w ogóle nie podobają, ale zdecydowanie, odkąd tylko pamiętam, preferuję mniej lub bardziej puszyste.

Mężczyzna

lubistrap

Nowicjusz
Każda kobietę jest piękna, szczupła czy też plus size. Każda na własny sposób. Ja bardzo lubię plus size i do tego olejek. Coś pięknego, można się rozkoszować dotykiem kobiecego ciała godzinami. Czuc jej ciało kiedy przysiada na twarzy. Coś pięknego

Mężczyzna

Arcykąsek

Nowicjusz
zdecydowanie NIE
tylko co się stanie jak zabraknie tych no takich jak się lubi

na bez rybiu i rak ryba

przepraszam panie większych gabarytów