Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Mnie nie kręcą ale ostatnio jechałem metrem i wsiadła taka pani. Ładnie uczesana, usta pięknie umalowane, w futerku które nie było dopięte bo wielki biust przeszkadzał. Wyglądała bardzo interesująco
Mnie nie kręcą ale ostatnio jechałem metrem i wsiadła taka pani. Ładnie uczesana, usta pięknie umalowane, w futerku które nie było dopięte bo wielki biust przeszkadzał. Wyglądała bardzo interesująco
Myślę, że mój nick mówi sam za siebie Nie jest tak, ze szczupłe mi się w ogóle nie podobają, ale zdecydowanie, odkąd tylko pamiętam, preferuję mniej lub bardziej puszyste.
Każda kobietę jest piękna, szczupła czy też plus size. Każda na własny sposób. Ja bardzo lubię plus size i do tego olejek. Coś pięknego, można się rozkoszować dotykiem kobiecego ciała godzinami. Czuc jej ciało kiedy przysiada na twarzy. Coś pięknego
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.