• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kostka lodu, próbowaliście takich pieszczot?

lady

Cichy Podglądacz
Dziewczyny probowalyscie kiedys zabawe z kostka lodu, a moze to wy chlopaki bawiliscie sie kiedys z dziewczyna zimnym lodem.

Ja osobiście probowalam sama jak i z chłopakiem według mnie mile a zarazem podniecajace to bylo kiedy, kostka lodu ocierasz o piersi, szyję, brzuszek, posladki albo wkladasz ja do myszki...
Wiem moze wydac wam sie to śmieszne, ale jak tak pisze o tym to robie się mokra. Nie śmiejcie się.
Pozdrawiam Vika. :*

fryzjer

Cichy Podglądacz
jeśli komuś przeszkadza to co lubisz, to niech się zajmie sobą. Chyba, że kogoś zmuszasz do czegoś

fryzjer

Cichy Podglądacz
jeśli wiec kręci Cię zabawa z kostką lodu, to jest to coś ekstra! nie ma nic gorszego w seksie niż nuda i rutyna :)

eLCartman

Cichy Podglądacz
Trzeba kombinować z sexem, i zabawami bo w końcu się to wszystko sprowadza do nawyku, albo przykrego obowiązku. Naprawdę do niedawna myślałem, że mój tyłek to jest strefa nienaruszalna, a jednak stymulacja prostaty jest zajebista i polecam spróbować sceptykom :) tutaj można poczytać na ten temat :) Mężczyzna też to ma ? czyli o punkcie G - LubieSeks.pl orgazm po tym jest jedyny w swoim rodzaju chciałbym, żeby kobieta mnie nawet bzykała i jednocześnie masowała go mhm... ale to by było zajebiste :)

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Kostki lodu w lato idealna zabawa. Praktycznie na każdej części ciała

Kobieta

Naruko007

Seks Praktykant
Dziewczyny probowalyscie kiedys zabawe z kostka lodu, a moze to wy chlopaki bawiliscie sie kiedys z dziewczyna zimnym lodem.

Ja osobiście probowalam sama jak i z chłopakiem według mnie mile a zarazem podniecajace to bylo kiedy, kostka lodu ocierasz o piersi, szyję, brzuszek, posladki albo wkladasz ja do myszki...
Wiem moze wydac wam sie to śmieszne, ale jak tak pisze o tym to robie się mokra. Nie śmiejcie się.
Pozdrawiam Vika. :*
Brzmi przyjemnie

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Wszystkie opcje zaproponowane przez autorkę próbowałem z kilkoma partnerkami. Jedynie kostka w cipce ich nie nakręcała. Najlepiej reagowały piersi i sutki, choć brzuszek również, ale pod warunkiem, że dotykało się samym czubkiem kostki, a nie całą ścianką.