• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Korzyści ze spotkania z prostytutką

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Są dwie grupy klientów: jedna starannie wybierająca konkretną divę,taki wybór trwa czasem parę tygodni. Albo druga tzw. ruchaczy-oblatywaczy,rzucających się na nowości itp.itd. Sam miałem kiedyś znajomego,który miał w planach przelecieć wszystkie prostytutki w tym kraju-raju ;)
Hehe...To ja chyba należę do tej pierwszej grupy 😆 Generalnie trzeba wybrać kilka takich pań, bo jak tutaj znajomy kolega pisał, dopiero 6 go przyjęła. Trzeba być gotowym, że jak się do wybranej nie dodzwonisz, to próbujesz do kolejnej 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Jeszcze przepraszam za obcesowość, ale do Divy idziesz po to, żeby TOBIE było dobrze. Szczerze powiedziawszy mam w dupie czy ona miała z tego satysfakcję itd. (...)
A w domu, no cóż. Raz, że zależy mi na przyjemności partnerki to niestety niektórych wygibasów nie lubi :)
Dokładnie. Nie trzeba się martwić, czy akurat jej się dogodzi. Kobiety czasem mówią co lubią i jak, a czasem nie , a potem są rozczarowane. A pierdyle to. Czy ja ciągle mam spełniać jakieś oczekiwania?

Seks z prostytutką jest zawsze w gumce, więc przynajmniej nie trzeba się martwić, czy po nim aby dzidziusia nie będzie 😆