• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Korek analny na zewnątrz

Czy spędziliście kiedyś cały dzień z korkiem analnym?

• Total voters
    47
Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Pytanie do użytkowników, - jak wygląda higiena - mycie takiego korka ew pobrudzonego zelem, jakąś wydzieliną ogona?
Od jakiegoś czasu czaję się na takowy - widzę że tu mają z metalowym korkiem co może być ciekawym doświadczeniem, do tej pory używałem tylki silikonowych plugów :devilish::devilish::devilish:

Kobieta

x_neko

Cichy Podglądacz
Na uczelnię mimo wszystko bym tak nie poszła. Sama chodzę na spacery z korkiem, ale muszę zaznaczyć że mieszkam w dość cichej okolicy i rzadko kiedy można tam kogoś spotkać. No i sama bym raczej nie wytrzymała całego dnia. Moim rekordem było kilka godzin, ale to już nie było zbyt przyjemne, bo uwierało i ciężko było go wyciągnąć. Pewnie po takim czasie lubrykant się wchłonął i stąd ten problem. Być może kiedyś spróbuję, ale tym razem z najmniejszym rozmiarem i będę dodawać lubrykantu co jakiś czas, bo wtedy nosiłam dość spory metalowy korek nie dbając o nawilżenie

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Na uczelnię mimo wszystko bym tak nie poszła. Sama chodzę na spacery z korkiem, ale muszę zaznaczyć że mieszkam w dość cichej okolicy i rzadko kiedy można tam kogoś spotkać. No i sama bym raczej nie wytrzymała całego dnia. Moim rekordem było kilka godzin, ale to już nie było zbyt przyjemne, bo uwierało i ciężko było go wyciągnąć. Pewnie po takim czasie lubrykant się wchłonął i stąd ten problem. Być może kiedyś spróbuję, ale tym razem z najmniejszym rozmiarem i będę dodawać lubrykantu co jakiś czas, bo wtedy nosiłam dość spory metalowy korek nie dbając o nawilżenie
Ja kilka lat temu ciekaw byłem jak to jest z korkiem w terenie i po zamontowaniu go sobie poszedłem do sklepu na zakupy. Po pół godziny już byłem w strachu że zaraz mój tyłek go wypchnie 🤣

C

col.Greg

Guest
Może nie wyjątkowy, ale oryginalny. A wiadomo, że wszystko co oryginalne jest lepsze - dżinsy, dolary, whisky...😉😂
Wybacz cd.Eve, ale nie wytrzymałem. To jest właśnie jakość korzystania z forum.
Nawet k...a nie sprawdzaja do kogo piszą. Przepraszam, ze Cie wykorzystałem jako materiał ...szkoleniowy;):LOL:

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Wybacz cd.Eve, ale nie wytrzymałem. To jest właśnie jakość korzystania z forum.
Nawet k...a nie sprawdzaja do kogo piszą. Przepraszam, ze Cie wykorzystałem jako materiał ...szkoleniowy;):LOL:
Spoko, luz 😉 Trochę w tym mojej winy, mam zdjęcie w avatarze jakie mam. Ale też jestem zdania, że trzeba czytać, czytać i jeszcze raz czytać a nie zwracać uwagę tylko na avatar 😀