• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Korek analny na zewnątrz

Czy spędziliście kiedyś cały dzień z korkiem analnym?

• Total voters
    45
Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Nowicjusz
Pytanie do użytkowników, - jak wygląda higiena - mycie takiego korka ew pobrudzonego zelem, jakąś wydzieliną ogona?
Od jakiegoś czasu czaję się na takowy - widzę że tu mają z metalowym korkiem co może być ciekawym doświadczeniem, do tej pory używałem tylki silikonowych plugów :devilish::devilish::devilish:

Kobieta

x_neko

Cichy Podglądacz
Na uczelnię mimo wszystko bym tak nie poszła. Sama chodzę na spacery z korkiem, ale muszę zaznaczyć że mieszkam w dość cichej okolicy i rzadko kiedy można tam kogoś spotkać. No i sama bym raczej nie wytrzymała całego dnia. Moim rekordem było kilka godzin, ale to już nie było zbyt przyjemne, bo uwierało i ciężko było go wyciągnąć. Pewnie po takim czasie lubrykant się wchłonął i stąd ten problem. Być może kiedyś spróbuję, ale tym razem z najmniejszym rozmiarem i będę dodawać lubrykantu co jakiś czas, bo wtedy nosiłam dość spory metalowy korek nie dbając o nawilżenie

Mężczyzna

Metalhorsie

Nowicjusz
Na uczelnię mimo wszystko bym tak nie poszła. Sama chodzę na spacery z korkiem, ale muszę zaznaczyć że mieszkam w dość cichej okolicy i rzadko kiedy można tam kogoś spotkać. No i sama bym raczej nie wytrzymała całego dnia. Moim rekordem było kilka godzin, ale to już nie było zbyt przyjemne, bo uwierało i ciężko było go wyciągnąć. Pewnie po takim czasie lubrykant się wchłonął i stąd ten problem. Być może kiedyś spróbuję, ale tym razem z najmniejszym rozmiarem i będę dodawać lubrykantu co jakiś czas, bo wtedy nosiłam dość spory metalowy korek nie dbając o nawilżenie
Ja kilka lat temu ciekaw byłem jak to jest z korkiem w terenie i po zamontowaniu go sobie poszedłem do sklepu na zakupy. Po pół godziny już byłem w strachu że zaraz mój tyłek go wypchnie 🤣

C

col.Greg

Guest
Może nie wyjątkowy, ale oryginalny. A wiadomo, że wszystko co oryginalne jest lepsze - dżinsy, dolary, whisky...😉😂
Wybacz cd.Eve, ale nie wytrzymałem. To jest właśnie jakość korzystania z forum.
Nawet k...a nie sprawdzaja do kogo piszą. Przepraszam, ze Cie wykorzystałem jako materiał ...szkoleniowy;):LOL:

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Wybacz cd.Eve, ale nie wytrzymałem. To jest właśnie jakość korzystania z forum.
Nawet k...a nie sprawdzaja do kogo piszą. Przepraszam, ze Cie wykorzystałem jako materiał ...szkoleniowy;):LOL:
Spoko, luz 😉 Trochę w tym mojej winy, mam zdjęcie w avatarze jakie mam. Ale też jestem zdania, że trzeba czytać, czytać i jeszcze raz czytać a nie zwracać uwagę tylko na avatar 😀