E
euforia
Guest
Polecam całą sobą.
Próbowałaś?Polecam całą sobą.
Ja np jestem sto procent hetero, a uwielbiam masaz prostaty. U mnie to strasznie poteguje orgazm.Może nie w temacie ale co facet czuje mając korek w tyłku? Jakie towarzysza temu odczucia? Coś, więcej..?
Pozdrawiam
A co proponujesz na pierwszy korek dla kobiety ? Chce zrobić niespodziankę żonie ,ale tyle tego jest że już nie wiem który wybraćJa chodzę na co dzień z takim korkiem metalowym, Cięzki i czuje do w sobie ciągle
Właśnie sobie taki kupiłem. Jest przyjemny.
Ty Wiesz Że Nie Ma Czegoś Takiego Jak Bilet W Jedną Stronę W Naturze Każda Małpa Jest BI, Czy Mu Się To Podoba Czy NieJa np jestem sto procent hetero, a uwielbiam masaz prostaty. U mnie to strasznie poteguje orgazm.
Oczywiście z podniecenia zaraz po wyjęciu z dupy pierwsze co robisz to oblizywanie tego korka. Świeża kupa dobrze się trzyma więc super podniecająca nutelle trzeba wytrzeć w rękaw.Nie pojmuje, dlaczego noszenie na codzień korka analnego ma byc obleśne. Raczej jest podniecające.Ja zawsze mam korek w odbycie. Z resztą musze miec bo mój odbyt jest rozciągnięty i słabo trzyma.
To ty jesteś kobietą czy facetem bo raz piszesz że masz cipkę teraz że kutasa??Ja noszę nie tylko korek w odbycie ale specjalną rurkę metalowa w cewce kutasa Wsadzona do pchęrza i pokrecona śrubką rozwiera się w środku zatykając zwieracz. Rurka ma średnice 3cm. Musze nosic bo wszystko mam porozpychane od seksu. Inaczej cały czas leci siku.
Podobno hermafrodytą.To ty jesteś kobietą czy facetem
To osobna płeć. Pryszczata gimbazaPodobno hermafrodytą.
Piękny koreczekJa chodzę na co dzień z takim korkiem metalowym, Cięzki i czuje do w sobie ciągle
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
X | Korek analny a bezpieczeństwo | Akcesoria erotyczne | 23 | |
A | Ring/tunel/wydrążony korek analny | Akcesoria erotyczne | 0 | |
A | Ring/tunel/wydrążony korek analny | Seks | 0 | |
E | Czy kreci Was korek analny z ogonem w kobiecej pupie ? | Fetysze i perwersje | 57 | |
M | Korek analny na zewnątrz | Seks | 30 |