• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Koniec na stopch, nogach, rajstopach, ubraniu.

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Oj, bardzo lubię! Uwielbiam 😍 Dochodzę w przeróżne miejsca w oraz na partnerkę, dużo oczywiście zależy od samej partnerki i sytuacji. W sytuacji zabaw, gdy ona będąc ubrana pieści mnie oralnie lub ręką, uwielbiam dojść na jej bluzkę lub spódniczkę, szczególnie gdy są one ciemnego koloru i widać na nich pięknie moje nasienie. Wiele kobiet bardzo to podnieca ☺️
Wiele lat temu, jeszcze jako student spotykałem się z pewną Olą, która bardzo to lubiła. Na moje pytanie co ją tak w tym kręci, powiedziała mi, że jak widzi siebie w lustrze taką "wyspermioną" czuję się jak zdzira! Wtedy tylko podniecała mnie jej odpowiedź, dziś pociągnąłbym temat i zaczął doszukiwać się w niej głębi 😉

Mężczyzna

Zefir

Nowicjusz
Kiedyś skończyłem na koleżankę bo tak chciała. Poprostu yryskalem gdzie popadnie. Sama była trochę zdziwiona ile ładunku się uzbierało hahah 😁

Mężczyzna

mephisto78

Cichy Podglądacz
Czasami jak się zdarzy gdzieś dziwnie skończyć to uwielbiam to zdziwienie kobiety, która czasami nie wie "co z tym fantem zrobić". Czasami jednak wygoda wygrywa i myslisz zeby skończyć tam gdzie łatwiej posprzątac ;)