• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Komisja poborowa

Status
Zamknięty.

tomek123

Cichy Podglądacz
Ja mam niesymetryczne jądra, jedno normalne, drugie jest dosc male. w wieku 5 lat mialem robiana jakas korekte czy cos. Czy to moze byc podstawa do zwolnienia z wojska?? Czy laski zwracaja na to uwage, i czy ma to jakis wplyw na zycie sexualne.

tomek123

Cichy Podglądacz
wiem ale czy laskom to przeszkadza?? Moze beda sie ze mnie w wojsku smiać?? Ile procentowo mezczyzn ma ten problem?? Czy tylko ja jestem odosobnionym przypadkiem :D

Grusza

Nowicjusz
wiem ale czy laskom to przeszkadza?? Moze beda sie ze mnie w wojsku smiać?? Ile procentowo mezczyzn ma ten problem?? Czy tylko ja jestem odosobnionym przypadkiem

Nosz......! :x
Tak, laskom to zajebiście przeszkadza. Normalnie Stary, skreślony już jesteś! Żadna Cię nie zeche. Phi...z niesymetrycznymi jądrami, a fe!

W wojsku to stu procentowo Cię wyśmieją....najlepiej już się zacznij rozglądać za grubymi skarpetami, coby sobie w slipki napchać. Może nikt nie zauważy? :idea:

Statystyki chcesz? A co to, dziecko google.pl nie potrafi obsługiwać, czy naprawdę wierzy, że ktoś go w tym wyręczy?
:?

Mariano

Cichy Podglądacz
Ja miałem komisje dwa lata temu tez musialem się rozebrac do slipek w zimnym pokoju potem była rozmowa z komisją papiery itp nastepnie badanie wzroku mierzenie wzrostu nastepnie za parawan pokazac stopy jajca i zrobic skłon dalej tak jak u reszty. Udało mi się uzyskać kat D po przedstawieniu papierów z operacji na nerce :wink:

Lewiatan

Nowicjusz
Tiaa...na inspekcje klejnotów musiałem iść do specjalnego pomieszczenia, gdzie czekała na mnie wstrętna stara baba w lateksowych rękawiczkach, o złowieszczym uśmiechu i kurwikach w oczach :twisted:
Miała wyjątkowo zimne i muskularne dłonie...
To chyba był test wytrzymałości psychicznej w razie fali :?
A potem to normalnie, skłon, wzrok, wywiad i takie tam...
Wyrok brzmiał: A
Eh :roll:

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry