widac ze tobie sie zdarzylo albo nasluchales sie opowiesci jebakownic ci niemoge powiedziec nie doswiadczylem nie chcialem nie interesuje mnie takie prozne posuwanie
ani to fajne, ani wygodne, ani bezpieczne. No ale wszystko jest dla ludzi. Jeśli masz na coś takiego ochotę to po prostu sprawdź jak to jest. I zdaj nam relację
doswiadczyłem o tyle, że nie mogłem sie wylac bo jakas parka się gziła w kiblu. troche mnie to wkurwiło bo musiałem stac z pełnym pecherzem az skonczą. generalnie oblesne zachowanie..
@markiz de Sade takie doświadczenie też miałem, podobnie jak odczucia. No ale wiesz, może poznamy relację z drugiej strony barykady? Bo może fajnie jest pieprzyć się na lepiącej podłodze w kiblu? Co kto lubi...
Miałam kiedyś taką propozycję, ale odmówiłam. Chyba toaleta klubowa nie jest najlepszym miejscem do uprawiania seksu. Rzeczywiście jest to trochę obleśne i pomimo tego, że seks w miejscu publicznym jest podniecający, to na pewno nie w kiblu! Zresztą często klubowe toalety pozostawiają wiele do życzenia pod względem czystości i zapachy też niezbyt interesujące...
Miałam kiedyś taką propozycję, ale odmówiłam. Chyba toaleta klubowa nie jest najlepszym miejscem do uprawiania seksu. Rzeczywiście jest to trochę obleśne i pomimo tego, że seks w miejscu publicznym jest podniecający, to na pewno nie w kiblu! Zresztą często klubowe toalety pozostawiają wiele do życzenia pod względem czystości i zapachy też niezbyt interesujące...
@markiz de Sade takie doświadczenie też miałem, podobnie jak odczucia. No ale wiesz, może poznamy relację z drugiej strony barykady? Bo może fajnie jest pieprzyć się na lepiącej podłodze w kiblu? Co kto lubi...
Nie sądze mnie absolutniew nie pociąga seks w miejscu gdzie inni srają, szczają i rzygają. domyslams ie zeto musi być objaw jakiejś totalnej desperacji - do tego stopnia że nie zwraca się zupęłnie uwagi na okoliczności.. oczywiście, nadmiar % też pewnie ma swoje znaczenie - raz że stępia zmysły, dwa że pozbawia hamulców. na tzrezwo nie jeden i nie jedna pewnie by tego nie zrobili..
Dokładnie, Markiz wyraził się dosadnie, a co do wpływu alkoholu, to oczywiście jest dokładnie tak, jak piszesz - ja tę propozycję dostałam od niezbyt trzeźwego człowieka, który po wytrzeźwieniu stwierdził, że to był straszny pomysł!
Różnych ludzi podniecają różne rzeczy, ale nie wydaje mi się, by seks w niekoniecznie przyjemnej toalecie był fajny.. Znam osoby, które doświadczyły, i albo mało pamiętają, albo żałują... Więc statystyki mówią same za siebie...
hmmm z kims nowym? no nie wiem czy to jest takie bezpieczne dla ciebie i tez dla tej drugiej osoby ? ze swojego doświadczenia moge powiedziec że próbowałam z mężem dodam moim mężem było to coś nowego spontanicznego i nie ukrywam że fajnego ale z kim nowo poznanym no nie wiem czy to dobry pomysł twoja decyzja pozdrawiam
Seks był już w różnych mniej lub bardziej dziwnych miejscach, ale w klopie w rytmie disko jeszcze nigdy i raczej się nie zdarzy. Pewne miejsca pozostaną tabu i tyle ;-)
Nie, jeszcze chyba nigdy.
Jeśli jednak byłby to klub na poziomie i czysta toaleta to na taki spontan mógłbym się zgodzić.
Na zwykłej dyskotece czy w pubie - nie, bo to tragiczne miejsca.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.