• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobiety same nie wiedzą czego chcą w obecnych czasach, a faceci obchodzą się smakiem.

Kobieta

PaniPe

Cichy Podglądacz
Proponuję powstrzymać emocje, schłodzić głowę itd. Naprawdę Twoje niepowodzenia w spotykaniu nietoksycznych facetów niespecjalnie nas interesują. Często w takiej sytuacji warto spojrzeć z boku i popatrzeć obiektywnie - co ze mną nie tak, że przyciągam toskycznych facetów?
Nie mam wpływu np. na twoją obecność na tym forum, ale zgodnie z sugestią: patrzę z boku i pytam- co cię tak przyciąga? Bo dokładnie o osobach twojego pokroju piszę.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Rozwiń temat, jakiego "pokroju"? Z chęcią się dowiem, jakiego wg Ciebie pokroju jestem. Pamiętaj, że to jest forum w dużej mierze bazujące na fantazjach i pragnieniach, czasem jest to wentyl bezpieczenstwa. Nie możesz oczekiwać, że każdy z nas w "normalnym" zyciu jest taki jakiego widzisz tu na forum.

Mężczyzna

obserwator_4

Nowicjusz
Szalenie mnie zastanawia, dlaczego mężczyźni, którzy nienawidzą i nie szanują kobiet równocześnie plączą, że żadna z nimi nie chce być. Wyjaśni mi to ktoś?
Jeśli w ogóle tacy są (ja takich nie spotkałem), to zapewne podręczniki psychologii już odpowiadają na takie pytanie.
Moje amatorska ocena - pewnie jest to klasyczna zasłona dymna. Podobnie jak np. są kobiety, które udają królowe lodu wobec mężczyzn, którzy im się podobają.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Erotoman
Szalenie mnie zastanawia, dlaczego mężczyźni, którzy nienawidzą i nie szanują kobiet równocześnie plączą, że żadna z nimi nie chce być. Wyjaśni mi to ktoś?
Jest jakaś niewielka część kobiet, którym wszystko jedno, czy facet mieści się w jakiejś normie, czy jest - powiedzmy - jakimś toksycznym, prostackim, zapatrzonym w siebie, brutalnym chamem, jak choćby niektórzy tu na forum, nie będe wymieniał, zainteresowani wiedzą, że o to nich chodzi - ale dla tychże kobiet ważne, żeby facet był "ciahem" (*) i w zasadzie tyle. Potem się mówi, że "laski lubią bad boy'ów" - i wiadomo... Populacja "podrywaczy w gumofilcach" rośnie wiedziona pogłoskami.... :)
Choć pewnie się mylę.

(*) z premedytacją piszę to przez "samo ha" :)

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Jest jakaś niewielka część kobiet, którym wszystko jedno, czy facet mieści się w jakiejś normie, czy jest - powiedzmy - jakimś toksycznym, prostackim, zapatrzonym w siebie, brutalnym chamem, jak choćby niektórzy tu na forum, nie będe wymieniał, zainteresowani wiedzą, że o to nich chodzi - ale dla tychże kobiet ważne, żeby facet był "ciahem" (*) i w zasadzie tyle. Potem się mówi, że "laski lubią bad boy'ów" - i wiadomo... Populacja "podrywaczy w gumofilcach" rośnie wiedziona pogłoskami.... :)
Choć pewnie się mylę.

(*) z premedytacją piszę to przez "samo ha" :)
A do łóżka po co nam profesor filozofii? Ma być magnetyczne przyciąganie, mili najczęściej nie przyciągają.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Erotoman
A do łóżka po co nam profesor filozofii? Ma być magnetyczne przyciąganie, mili najczęściej nie przyciągają.
A ja nie pisałem o "profesorach filozofii" :) Nie czytasz ze zrozumieniem. W ogóle nie pisałem NIC o inteligencji. Bycie "na poziomie" nie równa się byciem nie wiadomo jakim "wykształciuchem". Nie ma reguły, często bywa, że ci najbardziej utytułowani okazują sie największymi chamami i patusami. Jeśli lubisz być traktowana po chamsku, jak szmata - to nie moja sprawa. Mów za siebie, może inne panie mają inne zdanie.

Kobieta

Zalotka

Erotoman
A ja nie pisałem o "profesorach filozofii" :) Nie czytasz ze zrozumieniem. W ogóle nie pisałem NIC o inteligencji. Bycie "na poziomie" nie równa się byciem nie wiadomo jakim "wykształciuchem". Nie ma reguły, często bywa, że ci najbardziej utytułowani okazują sie największymi chamami i patusami. Jeśli lubisz być traktowana po chamsku, jak szmata - to nie moja sprawa. Mów za siebie, może inne panie mają inne zdanie.
Ty mnie też, mili nie przyciągają, przemądrzali odpychają. Do łóżka ma być ogień.
W łóżku chcę dominatora, lubię jak mnie trochę zeszmaci i rzeczywiście to nie twoja sprawa.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Erotoman
Ty mnie też, mili nie przyciągają, przemądrzali odpychają. Do łóżka ma być ogień.
W łóżku chcę dominatora, lubię jak mnie trochę zeszmaci i rzeczywiście to nie twoja sprawa.
Już tysiąc razy było tu na forum poruszane, że zabawy w łóżku a traktowanie pań w ogóle na co dzień - to dwie osobne rzeczy...... Wciąż nie czytasz ze zrozumieniem tematu - a skomentowałem akurat wpis dotyczący nienawiści do kobiet w ogóle a nie "dominowania" :)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Przypomnę tylko że dla @Zalotka jesteś aseksualny ;)

Mężczyzna

cryo

Cichy Podglądacz
Jednak jeszcze mala dygresja mnie natknęła słuchając pewnych utworów i do pojawienia się tu na forum ostatni raz już na prawdę, że kobiety same nie wiedzą czego chcą. To one wybierają sobie facetów i widzą po nim czy będą miały z niego jakiś zysk, i korzyść wyczuwają to na odległość, my faceci możemy się tylko popatrzeć na ulicach jak nadęte i pewnie siebie kobiety patrzą pogardliwie jak na nich spojrzymy, więc to nie tylko wina facetów, że z nikim na stałe nie potrafią być, prawda zawsze leży po środku, czyli że kobiety w obecnych czasach potrafią być niezależne od facetów bo byt w kraju się poprawił i mogą zarabiać pieniądze nie wychodząc z domu, nie tak jak kiedyś, że kobieta liczyła na to, że facet pracując fizycznie ciężko wypłatę przyniesie, bo by bez pieniędzy by zginęła, to nie niestety nie są już te czasy, co dla nas samotnych facetów jest niekorzystne, a w dobie współczesnych technologii i od nie tak dawna sztucznej inteligencji teraz jest wszystko możliwe nawet nie musi być prawdą, ale pieniądze każdy chce mieć w realu a nawet i nie tylko aby cyferki na koncie stale rosły. Taki świat jest teraz wyjebany to potęgi n-tej, a my faceci jako przeżytki przeszłości musimy szukać uciech gdziekolwiek, jeśli nas kobiety interesują, bo w zasadzie to kobiety nigdy nie potrafiły kochać i nadal tego nie robią są tylko dla wszelkich zysków i tego co lubią: dla pieniędzy, bądź dla seksu, to wszystko kwestia przyzwyczajenia, przyzwyczają się do jednego kutasa to skaczą na nim do końca życia albo dla pieniędzy po kilku kutasach, co dla nas samotnych facetów jedynym kompromisem i alternatywą aby móc pobyć trochę z kobietą w realu, kto ma swoja drugą połowę to nie zrozumię problemu samotności całe życie i gdy go odtrącano. Podsumuwując Panowie my sobie wybrać nie mozemy kobiety na stałe, to one nas wybierają, my tylko akceptujemy bądź nie i to tyczy sie facetów do max 23 roku życia, bo potem nikt do nas nie przyjdzie nawet pies z kulawą nogą. Okrutnie lae prawdziwie piszę do sam tego doświadczyłem szukając kogoś na stałe.
Czyli dla Ciebie jest niekorzystne to, że kobieta jest niezależna i nie musi polegać na Twoim pieniądzu. To oznacza tylko tyle, że nie masz absolutnie nic do zaoferowania. Tacy jak Ty są idealnym przykładem dlaczego jest coraz mniej związków - kobiety nie chcą i NIGDY NIE CHCIAŁY wiązać się na siłę, po prostu kiedyś nie miały wyboru bo tak zjebana była konstrukcja systemu społecznego. Z takim myśleniem jak Twoje to gwarantuję Ci, że nigdy nie będziesz szczęśliwy. Zmień siebie i swoje wartości, bo to Ty jesteś problemem, a nie kobiety, na które tak narzekasz.