• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kobiety o zaokrąglonych kształtach

Mężczyzna

Motyliszek

Nowicjusz
I to jest dla mnie kobieta, tak samo wcześniejsze zdjęcia ;)
Tak, to prawda, czasem jednak trudno znaleźć granicę, czy już mówić o puszystości, czy po prostu o miłych dla oka kształtach. Przykładem niech będą:

Luna Rival
luna-rival_1372621.jpg
Luna%20Rival5.jpg
968722-atkhairy.jpg

Dla mnie jest prześliczna, fryzura na górze i dole podniecająca. Ta grzywka... ale czy jest puszysta? Raczej nie.

A Jen Loveheart?
NbY_0038.jpg
jen-loveheart-8.jpg

KnE_0128.jpg

KnE_0111.jpg

Jest na co popatrzeć, i ten uśmiech... ale mimo że jest hojnie obdarzona, to ma świetną figurę - czy to ideał?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Tak, to prawda, czasem jednak trudno znaleźć granicę, czy już mówić o puszystości, czy po prostu o miłych dla oka kształtach. Przykładem niech będą:

Luna Rival
luna-rival_1372621.jpg
Luna%20Rival5.jpg
968722-atkhairy.jpg

Dla mnie jest prześliczna, fryzura na górze i dole podniecająca. Ta grzywka... ale czy jest puszysta? Raczej nie.

A Jen Loveheart?
NbY_0038.jpg
jen-loveheart-8.jpg

KnE_0128.jpg

KnE_0111.jpg

Jest na co popatrzeć, i ten uśmiech... ale mimo że jest hojnie obdarzona, to ma świetną figurę - czy to ideał?
Ich uśmiechy niweluja wątpliwości, tak, że spoko...:)Jest co przytulić. Najważniejsze, zeby nie trzeba było zbyt wielkich fałd rozgarniać;)

Ostatnia edycja: