Byłem,polecamChyba idę do wątku "Powiększony biust"![]()
![]()
Powiekszony biust czy powiekszac biust?Byłem,polecam![]()
Jak już mi całkiem odwaliSwoj chcesz powiekszyc?![]()
Bedziesz mogl hiszpana robic kolegomJak już mi całkiem odwali![]()
Zwrócę zaraz to piwo!!!Bedziesz mogl hiszpana robic kolegom![]()
Do skupu tylko puste butelki bioraZwrócę zaraz to piwo!!!
Dobrze, mogę pić, ale w przerwie. W przerwie jakiej? Ano od robienia Ci masażuNie do końca, ale suma sumarum - pijemychwile Cię Image nie było tylko…
![]()
Dzisiaj akurat musiałeś z masażem wyskoczyć? Jakoś średnio mi się to teraz kojarzyDobrze, mogę pić, ale w przerwie. W przerwie jakiej? Ano od robienia Ci masażu![]()
A w dupie to już mamDzisiaj akurat musiałeś z masażem wyskoczyć? Jakoś średnio mi się to teraz kojarzy![]()
Jakby się nie popatrzył to zaraz będzie że się gejBardzo dobrze, że ta dziewczyna się w ten sposób do ciebie zwróciła, gapienie sie na cycki jest ch*jowe. Kobiety nie noszą staników ze względu na wygodę, a nie na kuszenie starych samców co się ślinią na widok cycków. Jak masz jakieś koleżanki to spytaj je czy fajnie się czują jak jakiś typ na ulicy wgapia im sie w cycki i odpowiedz sobie sam analizując ich odpowiedzi.
"Cokolwiek uczynisz będziesz żałował" to z jakiegos filozofaJakby się nie popatrzył to zaraz będzie że się gej![]()
To jest jakaś paranoja... Po to kobiety mają takie, a nie inne ciała, żeby je podziwiać: proste i logiczne. Kobiety też się lampią na atrakcyjnych mężczyzn, więc o chuj chodzi?!Bardzo dobrze, że ta dziewczyna się w ten sposób do ciebie zwróciła, gapienie sie na cycki jest ch*jowe. Kobiety nie noszą staników ze względu na wygodę, a nie na kuszenie starych samców co się ślinią na widok cycków. Jak masz jakieś koleżanki to spytaj je czy fajnie się czują jak jakiś typ na ulicy wgapia im sie w cycki i odpowiedz sobie sam analizując ich odpowiedzi.
Krótko i na temat. Dziękuję, dobranoc!De facto nie jest istotna Twoja intencja w słanym przez Ciebie spojrzeniu. Ocena Twoich intencji należy do niej ijest uzależniona od Twojej atrakcyjności.![]()
Nie każda kobieta jest atrakcyjna, żeby ją podziwiaćPo to kobiety mają takie, a nie inne ciała, żeby je podziwiać: proste i logiczne.
Nie każdaKobiety też się lampią na atrakcyjnych mężczyzn
Cóż, życie...Nie każda kobieta jest atrakcyjna, żeby ją podziwiać
Pojadę klasykiem: "Co mi jeszcze powiesz, zimno jest?", Waldemar Morawiec.Nie każda![]()
"Prawda czasu, prawda ekranu" - cytat z jakiegos filmuCóż, życie...
Pojadę klasykiem: "Co mi jeszcze powiesz, zimno jest?", Waldemar Morawiec.
We łbach się samicom popierdoliło.
Wracam wczoraj z roboty ze słuchawami na uszach i mijam 2 laseczki: siorki albo psiapsi, jeden chuj. Nasze spojrzenia się spotkały i był kontakt wzrokowy, a po minięciu się po kilku metrach wszyscy się odwróciliśmy ku sobie. Ja się uśmiechałem, a blondyna pokazała mi "fucka".Wybuchłem śmiechem i poszedłem zawodolony do chaty bujając się w rytm muzy.
Ja na to krótko: samicom się we łbach popierdoliło.
Żebym ja im rzucił jakiś chujowy tekst czy zagwizdał na nie to bym zrozumiał, ale ja zwyczajnie kurwa się uśmiechałem i spoglądałem blondynie głęboko w oczy. No i kurwa nie jestem jakiś mega-stary, bo mam 3 dychy z hakiem."Prawda czasu, prawda ekranu" - cytat z jakiegos filmuA powaznie - przyszło nowe. Nie lajkuję bo poprawność itd.
![]()