• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobieta prawica vs.lewica

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
A ja bym jak już przespała się z Mądrą - Dowcipną - Kulturalną - Zadbaną - i absolutnie Homoseksualną albo jak teraz mówią NIEHETERONORMATYWNĄ 💋

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Prezydentowa pewnie się dyma na potęgę...przynajmniej mam taką nadzieję ;)

Ona faktycznie ma w sobie taki nieco onlyfansiarski sznyt. Ale trafił swój na swego...

Prawicowcy są konserwatywni tylko na pokaz. Zdziwiłbyś się, co taka cnotka z Ordo Iuris zrobiłaby na osobności z twoim kutasem.

Moja żona była (kiedyś) bardzo cnotliwa. Dzięki katolickiej prasie, a konkretnie dwumiesięcznikowi Miłujcie się! dowiedziała się na przykład, że rozpustne dziewczęta uprawiają seks analny, żeby zachować oznaki dziewictwa i uniknąć ciąży. Myśl ta przez długie lata ubarwiała jej fantazje seksualne.

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
Tylko i wyłącznie pani przekonana o konieczności ponownego zwycięstwa Koalicji Obywatelskiej. "Grażynka" nie musi jednak uważać pana premiera Donalda Tuska za Katechona. Ja będę.

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Kiedyś na innym forum bardzo mocno się starłem w podobnej kwestii.
Pewna użytkowniczka próbowała mi wmówić, że nie ma czegoś takiego żeby nie wiedzieć jakie poglądy polityczne ma kobieta z którą idę do łóżka i że nie możliwy jest związek osoby o lewicowych poglądach z osobą o poglądach prawicowych. Wtedy wyszło na jaw jakim jest człowiekiem, bo na przykłady takich związków od innych użytkowników zaczęła rzucać mięsem jak rzeźnik w ubojni😁