• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobieta prawica vs.lewica

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
A ja bym jak już przespała się z Mądrą - Dowcipną - Kulturalną - Zadbaną - i absolutnie Homoseksualną albo jak teraz mówią NIEHETERONORMATYWNĄ 💋

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Pytanie bez sensu. Nie wiem co ma piernik do wiatraka. Poglądy polityczne nie są wyznacznikiem udanego pożycia

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Prezydentowa pewnie się dyma na potęgę...przynajmniej mam taką nadzieję ;)

Ona faktycznie ma w sobie taki nieco onlyfansiarski sznyt. Ale trafił swój na swego...

Prawicowcy są konserwatywni tylko na pokaz. Zdziwiłbyś się, co taka cnotka z Ordo Iuris zrobiłaby na osobności z twoim kutasem.

Moja żona była (kiedyś) bardzo cnotliwa. Dzięki katolickiej prasie, a konkretnie dwumiesięcznikowi Miłujcie się! dowiedziała się na przykład, że rozpustne dziewczęta uprawiają seks analny, żeby zachować oznaki dziewictwa i uniknąć ciąży. Myśl ta przez długie lata ubarwiała jej fantazje seksualne.

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
Tylko i wyłącznie pani przekonana o konieczności ponownego zwycięstwa Koalicji Obywatelskiej. "Grażynka" nie musi jednak uważać pana premiera Donalda Tuska za Katechona. Ja będę.