• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kobieta i strapon. Kogo kręci?

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Lubię próbować różnych Rzeczycę łóżku, mogłoby być Ciekawie. Stymulacja punktu g przy lodziku bardzo lubię, także jestem za :3

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Lubię lekką dominacje i poniżanie mnie przez kobietę, ale strapon to chyba za ostro jak dla mnie, chociaż widok takiej kobiety ze sprzętem mnie trochę kręci ;)

Mężczyzna

goniec

Cichy Podglądacz
Kobiecie dałbym sobie wsadzić, facetowi już nie. Najlepiej podwójny, żeby też czuła każde pchnięcie. Orgazmu z tego bym nie miał, ale przez moment byłoby ciekawie.

• Like
Reactions: And
Mężczyzna

jerzy55

Podrywacz
Chętnie udostępnię pani ze straponem ,jak również facetowi moją dziurkę,z bliskich okolic Katowic Jaworzna

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Niestety,na tym forum mozna sobie tylko pogadać.Kobiety pisza,ze "chetnie by sprobowały".Skladam propozycje i ...cisza.Nie ma sensu.

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Nie trap się tak 😁
Dużo zależy od tego jak zaczynasz rozmowę 😛 Na 'hej' większość nie odpisze i sam raczej też tego nie robię 😂 Jak zaczniesz 'ej mała chcesz się ruchać' albo 'ej mała zasadzisz mi strap on, bo mnie świerzbi?' to nikt nie odpisze. Więc jak wymyślisz fajny, zabawny tekst, albo zaczniesz odwołując się do jakiegoś postu, czy wspólnego tematu, w wypowiedzi, która zawiera interpunkcję jest rozbudowana i poprawna gramatycznie, wtedy dopiero masz szansę na odpowiedź 😁 I podkreślam - szansę - bo nie każdy ma tu konto by pisać z kimś na priv, a jeszcze mniej osób, by spotkać się w realu ;)

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Tak jak w temacie, czy kręci was widok kobiety z ubranym straponem?
Jak dla mnie świetny widok, tak samo widok uprawiające sex kobiety, czy to z inną kobieta, czy zto z facetem. Do tego jeszcze zajebiscie wygląda sztuczny wtrysk z takiego strapon. 🙃

Skubaniec. Musiałeś wstawić to zdjęcie? 😉 Jak widzę taką Avę to od razu mi się zachciewa.... 😁

A tak bardziej na serio...To taki widok kobiety z "jajami", jest dla mnie bardzo sexy, ale gdyby miała kogoś szturchać takim strap-onem, to ja bym się nie dał, bo mam ciasną dziurkę 😁 😆 Podnieca mnie kiedy kobieta robi to innej, ale bolcowanie faceta kojarzy mi się z gejami i mnie to jakoś odrzuca.