Albo reakcja mogłaby być zupełnie odwrotnaSama robiłam podobnie i np. od faceta, który się czerwienił wypowiadając słowo dildo, stał się ogromnym fanem straponu. Wręcz się o to upominał
Albo reakcja mogłaby być zupełnie odwrotnaSama robiłam podobnie i np. od faceta, który się czerwienił wypowiadając słowo dildo, stał się ogromnym fanem straponu. Wręcz się o to upominał
Cholerka, żeby mi tak kobieta zaproponowała, że przeleci mnie straponem...Sama robiłam podobnie i np. od faceta, który się czerwienił wypowiadając słowo dildo, stał się ogromnym fanem straponu. Wręcz się o to upominał
Pojawia się to u Was jako element dominacji z Twojej strony czy jako normalny element seksu jak klasyk ? Robisz to bardzo delikatnie czy masz przyjemność jak faceta delikatnie boli na początku ?Jako aktywna wobec faceta znam i lubię.
Nie tylko tobieMarzy mi się koleżanka ze straponem
Skąd jesteś?Marzy mi się koleżanka ze straponem
Niemcy HanauSkąd jesteś?
No koleżanką że straponem to by było coś zajebistegoSkąd jesteś?
Daleko. Szkoda.Niemcy Hanau
Chciałbym to zobaczyćMarzy mi się koleżanka ze straponem
Tak, ktoś może odpowiedzieć, że go/jej to nie kręci i tyle. Nikogo do niczego się nie zmusza
Bardzo ciekawe i intrygujące 🫣Tak, ktoś może odpowiedzieć, że go/jej to nie kręci i tyle. Nikogo do niczego się nie zmusza.
Witaj, skąd jesteś, masz ochotę pogadać na priv ?Skąd jesteś?
Orgazm Bez Używania RąkJak sie przygotowujecie do strapona i wie ktos co to znaczy orgazm analny, bardziej z doswiadczenia mnie interesuje niz teoria
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Kobieta - Kobieta. Chcę spróbować. | Ogłoszenia | 5 | |
E | Kobieta w ciąży | Seks | 0 | |
C | Facet lub kobieta do słownej dominacji | Ogłoszenia | 1 | |
E | Kobieta kończy się na 60 kg | Seks fotki i filmy | 14 | |
Chlopak 24 kobieta 38 misjonarz | Seks | 0 |