Trzyma się jak komuna w unii europejskiej. To na klej?ja lubię oglądać strapony, ale jedynie w takim układzie jak na filmiku poniżej
Sexy face sitting lesbians in nylons lick and fuck voraciously
XVIDEOS Sexy face sitting lesbians in nylons lick and fuck voraciously freewww.xvideos.com
Strapony czy dziewczyny?chcialbym zeby dziewczyna mnie zerznela takim straponem ale teraz ciezko o takie
dziewczynyStrapony czy dziewczyny?
Z praktyki? To jeszcze mało wiesz.To mega ciekawe doświadczenie i z praktyki wiem że wtedy dużo wychodzi "agresji" gdy one mają wreszcie kontrolę
Jakoś bawienie się przez kobietę pupą partnera nie kojarzy mi się z "agresją".wtedy dużo wychodzi "agresji" gdy one mają wreszcie kontrolę
Widok obłędny!!! Chętnie bym się zabawił z taką dobrze wyposażoną panią
Nie no tylko za darmo Ale ciężko znaleźć chętne...ba im to powiedziećZ praktyki? To jeszcze mało wiesz.
Miałem nie raz partnerkę z straponem. I śmiem twierdzić że jest odwrotnie. No chyba że płacisz za takie usługi.
Warto zacząć rozmowy delikatnie i neutralnie. Np. od pytań: „a co ciebie kręci?”, „masz jakieś fantazje?”. A potem, gdy temat się rozkręci powiedz, że na filmie widziałeś albo kolega opowiadał o peggingu i pytasz co ona o tym myśliJak ktoś jest dłużej w związku to ma łatwiej....
Weź tu powiedz nowej pannie że ma się takie fantazje
Sama robiłam podobnie i np. od faceta, który się czerwienił wypowiadając słowo dildo, stał się ogromnym fanem straponu. Wręcz się o to upominałWarto zacząć rozmowy delikatnie i neutralnie. Np. od pytań: „a co ciebie kręci?”, „masz jakieś fantazje?”. A potem, gdy temat się rozkręci powiedz, że na filmie widziałeś albo kolega opowiadał o peggingu i pytasz co ona o tym myśli
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Kobieta - Kobieta. Chcę spróbować. | Ogłoszenia | 4 | |
E | Kobieta w ciąży | Seks | 0 | |
C | Facet lub kobieta do słownej dominacji | Ogłoszenia | 1 | |
E | Kobieta kończy się na 60 kg | Seks fotki i filmy | 14 | |
Chlopak 24 kobieta 38 misjonarz | Seks | 0 |