Bo jesteś pewnie zbyt młody, aby to zrozumiećNie rozumiem facetów którzy pozwalają swoje kobiety pierdolić
Bo jesteś pewnie zbyt młody, aby to zrozumiećNie rozumiem facetów którzy pozwalają swoje kobiety pierdolić
no i zbyt młody, by zrozumieć, że nie ma czegoś takiego jak "czyjaś" kobieta. smutne a prawdziwe.Bo jesteś pewnie zbyt młody, aby to zrozumieć
Nie ma takiegoś czegoś jak czyjaś kobieta, nie o to chodzi, chodzi o to że każda normalna kobieta szanuje siebie i nie daje dupy wszystim i nawet ich nie zna i nie wie komu, taka kobieta ( tylko z nazwy ) ma jedną nazwę........ Powiedz sobie samano i zbyt młody, by zrozumieć, że nie ma czegoś takiego jak "czyjaś" kobieta. smutne a prawdziwe.
w piękny sposób pokazałeś jak mało wiesz.Hihi ja pier......... Dziecko moje
przyszedłeś na sex forum wyzywać ludzi, którzy uprawiają sex? może to miejsce nie jest dla ciebie? poszukaj się na forum katolickim, czy nie wiem ... moraliści? nudziarze?Chlopcze myślisz tylko kutasem, tak więc nie gadaj mi nic bo nie masz odrobiny mózgu
ale to, czy coś jest "zboczeniem" albo "zwyrodnieniem" czy nie - omawia medycyna / psychiatria / psychoseksuologia, a nie za przeproszeniem świętojebliwy szczeniak. zaczynasz mnie wkurwiać. i zamierzam cię zgłosić do moderatora.To jest forum seks a nie forum zboczeńcy
Jeszcze biega po innych wątkach i tam nas wyzywa. Musi być bardzo biednym i sfrustrowanym człowiekiemprzyszedłeś na sex forum wyzywać ludzi, którzy uprawiają sex? może to miejsce nie jest dla ciebie? poszukaj się na forum katolickim, czy nie wiem ... moraliści? nudziarze?
zgłaszajmy go do moderacji, nie ma innego wyjściaJeszcze biega po innych wątkach i tam nas wyzywa. Musi być bardzo biednym i sfrustrowanym człowiekiem
Przede wszystkim nie ma co karmić Trolla. Jego to pewnie podniecazgłaszajmy go do moderacji, nie ma innego wyjścia
Ok Rozumiem.Najebałem się
Dziękuję! DobranocPosłucham Cie bo Cię szanuję
Ciężko podjąć taka decyzję i patrzyć jak inny bzyka jego dziewczyne filmiki fajnie się ogląda kategorii mmk ale w życiu jest inaczej .Wygląda na to, że on się chce wycofać z tego. Nie wiem, myślałam że może mnie sprawdza czy coś, ale znam go i wiem że to nie to. Może się jeszcze waha chociaż to dziwne u niego bo zawsze wie czego chce i jest w tym zdecydowany, a teraz to. Może go podnieca trzymanie mnie w niepewności. Jeśli tak to k*rewsko skutecznie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Kobieta - Kobieta. Chcę spróbować. | Ogłoszenia | 5 | |
E | Kobieta w ciąży | Seks | 0 | |
C | Facet lub kobieta do słownej dominacji | Ogłoszenia | 1 | |
E | Kobieta kończy się na 60 kg | Seks fotki i filmy | 14 | |
Chlopak 24 kobieta 38 misjonarz | Seks | 0 |