• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobiecy wytrysk

Status
Zamknięty.

BOA

Cichy Podglądacz
Hej, napiszcie która z was przeżyła kobiecy wytrysk ? Jak to wyglądało, jakie miałyście odczucia? Podzielcie swoimi doświadczeniami.

UkryteMarzenia

Cichy Podglądacz
Pytanie ściśle do kobiet,ale aby osiągnąć taki wytrysk należy dojść niemal do perfekcji i idealnie stymulować punkt G,bardzo trudno jest to osiągnąć,szczególnie jeżeli partnerzy nie są doświadczeni.

WetInkedBlonde

Cichy Podglądacz
A ja bardzo często miewam,ale muszę mieć dobry dzień,być wyspana. :D Mój facet już wie,co ma robić,żebym zalała łóżeczko. Przeważnie zaczynamy to tak,że liże mi cipkę,wkłada jednego paluszka,potem dwa,trzy,cztery,pieści mnie nimi w środku cały czas liżąc moją cipkę,później wypinam mu się,bzyka mnie w pozycji na pieska,masuje moją łechtaczkę,wkłada paluszek w odbyt,zmieniamy pozycję,że leżymy boczkiem,ale twarzami do siebie,on mnie bzyka,podnosi mi nogę,cały czas stymuluje łechtaczkę,na chwilę wyjmuje kutaska,znów bierze mnie od tyłu,palec w dupkę,z minutka ostrego walenia i łóżeczko zalane. :D

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry