• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Klub swingersow

Motocyk

Cichy Podglądacz
Hej
Mam 30 lat i coraz bardziej chodzi mi po głowie doświadczenie w postaci odwiedzenia takiego przybytku. Lecz jest psychiczna blokada i no brak znajomości z takimi osobami.
Do doświadczonych, jak u was wygladał ten pierwszy raz i czy was ktoś w to wprowadzał ?

Mężczyzna

J23

Seks Praktykant
Od dawna myślałem i słyszałem o takich zabawach. Gdy pierwszy raz byłem w klubie z przyjaciółką (nie byliśmy związani emocjonalnie) to i tak czułem się zestresowany (co innego wyobrażenia a co innego rzeczywistość). Pierwszy raz lepiej udać się samemu, nikt cię nie zna, nie musisz obawiać się jak wypadniesz itd. Można poobserwować z dalszej odległości, podejść bliżej, może dotknąć, może coś więcej. Po jakimś czasie gdy już zostałem stałym bywalcem na prośbę wprowadziłem kolegę (co bardzo chciał) On również w zderzeniu z realem był bardzo zestresowany, chciał szybko wyjść mówiąc "dzięki, zobaczyłem ale jednak to nie dla mnie". Czasami obserwuje parę która wejdzie zapewne też z takiej ciekawości po czym wychodzą.