• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Klub onanistów..;)

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
czy masturbacja w wieku 67 lat jest tak samo przyjemna jak w wieku 20 lub 30? Czy doznania się zmieniają z wiekiem?

Mężczyzna

minetman

Cichy Podglądacz
Jeśli dobrze pamiętam to mając te 20-30 lat , kończyłem po 5-10 minutach. Teraz najfajniej jest kończyć po 2 godzinach. Próbowałem dłużej ale to nie było takie fajne. Trudno oceniać czy teraz jest fajniej niż zamłodu. Kończąc po 5 minutach można było kontynuować i powiedzmy po 20 kończyć powtórnie. Teraz musiałbym poczekać kolejne kilka godzin.

Mężczyzna

minetman

Cichy Podglądacz
Ojoj jaka poezja😊 nigdy bym masturbacji tak nie nazwał . Może poza pierwszym razem kiedy to mając 10 lat nie wiedzieć czemu doprowadziłem się do orgazmu. Nie wiedząc nawet że to się tak nazywa. Dla mnie to proces do pewnego stopnia kontrolowany. Jednak jakieś tam różnice są. Szczególnie w ilości „boskiego nektaru”. Mam kilka filmików na zbiorniku kiedy to wylewają się hektolitry. można stwierdzić że od ilości spermy zależy wielkości orgazmu. Teraz koniec nie jest taki fantastyczny ale za to wolne dochodzenie do finału jest fajne i z tego czerpie się całkiem sporo radości. Polecam utrzymać zdrowie i onanizować się możliwie często.