Klub liczy wielu i zarazem wiele członkówZakładam klub onanistów ..zapraszam wszystkich do wpisywania się. Zobaczymy ilu będzie członków..
Nr 1. Mastus
Klub liczy wielu i zarazem wiele członkówZakładam klub onanistów ..zapraszam wszystkich do wpisywania się. Zobaczymy ilu będzie członków..
Nr 1. Mastus
Klub liczy wielu i zarazem wiele członków![]()
Dolaliśmy nafty i teraz będziemy mieli komunikaty " właśnie zacząłem walic co 15 minut i serwer jebnie. Prponuję wprowadzic godziny zgłoszeń walenia prze klubowiczów, bo inaczej "rozwalą" nam forum.Klub liczy wielu i zarazem wiele członków![]()
No i prosze można, można.....Ja chętnie zwale w godzinach od 8:00 do 12:00 teraz tez mam chwilę jak by ktoś byl chętny...
to nie nadaje niestety, ale normalnym członkiem to mogę byćPonoć wybierają prezesa który wezmie "To wszystko" w jedna garść. A do tego jest potrzebna nie byle łapa![]()
Jeszcze troche na forum. wszystko bedzie jasne dla CiebieNie rozumiem![]()
Jest jakis program z kamerką zeby onanizować się w grupie ? chętnie bym dołączyć jestem bito nie nadaje niestety, ale normalnym członkiem to mogę być
To moze mnie oswiecisz a nie gadajJeszcze troche na forum. wszystko bedzie jasne dla Ciebie![]()
Przepraszam, sa lepsi do tego. Musisz poprostu przez jakiś cas rozejrzec sie po tematyce i uczestnikach a oswiecenie przyjdzie. Po prostu każdy ma swoją działkę a "ta nafta nie jest moja", powodzeniaTo moze mnie oswiecisz a nie gadaj
Ok dziękiPrzepraszam, sa lepsi do tego. Musisz poprostu przez jakiś cas rozejrzec sie po tematyce i uczestnikach a oswiecenie przyjdzie. Po prostu każdy ma swoją działkę a "ta nafta nie jest moja", powodzenia![]()
PowodzeniaNiedawno rozpoczął się listopad więc czy ktoś z panów podjął wyzwanie NNN?
Ja podjąłem i na razie idzie łatwo
Ciężko będzie pewnie ale dziękiPowodzenia
I jak idzie?Ciężko będzie pewnie ale dzięki
Ciągle się trzymam ale dzisiaj w kąpieli jak myłem się pod napletkiem to była istna mordęga.I jak idzie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
ankieta: Wrocławski Klub Męskich Onanistów | Masturbacja | 7 | |
H | Klub zdrowego walenia konia | Masturbacja | 0 | |
S | Swingers klub | Seks | 0 | |
B | Czechy - klub swingers | Seks | 64 | |
D | Kraków klub nocny/ ogólnie | Poza tematem | 0 |