• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Klimaty rodzinne ❗❗

Mężczyzna

Amantis

Cichy Podglądacz
Zawsze miałem z nią relacje bardziej jak z kumpelą a nie ciotką . Zostałem na noc bo miałem pomagać jej w przeprowadzce. Trochę porobilismy w domu następnie na wieczór wino i film . Po którymś kieliszku przypadkowo wstawała zachwiała się i usiadła mi na kolana by się nie wywrócić.Ja złapałem ją mocno jakby co najmniej stała l na moście i miała zaraz z niego spaść , i dalej jakoś poszło. Ogólnie atmosfera była cały wieczór podkręcana chyba ewidentnie szukała kontaktu. 😉

Mężczyzna

robhaj

Podrywacz
Zawsze miałem z nią relacje bardziej jak z kumpelą a nie ciotką . Zostałem na noc bo miałem pomagać jej w przeprowadzce. Trochę porobilismy w domu następnie na wieczór wino i film . Po którymś kieliszku przypadkowo wstawała zachwiała się i usiadła mi na kolana by się nie wywrócić.Ja złapałem ją mocno jakby co najmniej stała l na moście i miała zaraz z niego spaść , i dalej jakoś poszło. Ogólnie atmosfera była cały wieczór podkręcana chyba ewidentnie szukała kontaktu. 😉
Rozumiem przypadku dał szczęście

Mężczyzna

JackTadeo

Cichy Podglądacz
Zawsze miałem z nią relacje bardziej jak z kumpelą a nie ciotką . Zostałem na noc bo miałem pomagać jej w przeprowadzce. Trochę porobilismy w domu następnie na wieczór wino i film . Po którymś kieliszku przypadkowo wstawała zachwiała się i usiadła mi na kolana by się nie wywrócić.Ja złapałem ją mocno jakby co najmniej stała l na moście i miała zaraz z niego spaść , i dalej jakoś poszło. Ogólnie atmosfera była cały wieczór podkręcana chyba ewidentnie szukała kontaktu. 😉zawese

Mężczyzna

Oficer

Nowicjusz
Oj no opowiedz ze szczegółami, od siedzenia na kolanach na pewno dużo ciekawych rzeczy jeszcze się działo.

Wojtek pantyhose

Seks Praktykant
Polecam wszystkim filmy Color climax niesamowite w mojej ocenie są te filmy które powstały w latach 70-80 z dużo jest tam właśnie tematów Rodzinnych marzy mi się aby obejrzeć je ja żywo z kimś z forum jeśli oczywiście dana osoba miała być ochotę 😉