• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kiedy po raz pierwszy się całowaliście?

Mężczyzna

Discovery57

Seks Praktykant
Mój wiek pozwala już nie pamiętać tego pierwszego pocałunku ale za to pamiętam jedną panią z Głogowa, miała nóżkę w gipsie . Mogła się całować całą noc i to z języczkiem bardzo namiętnie to był jej konik.

Mężczyzna

rool

Nowicjusz
z kuzynką kiedy ja miałem 8-10 lat - szczerze nie pamiętam. Ale próbowaliśmy naśladować wtedy dorosłych i wyszło na to żeśmy połączyli się ustami, ale ocieraliśmy się zębami - mało ciekawe. A normalnie - chyba było 17 lat albo 16

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
15 lat. Mimo, że był to pierwszy raz, to było super, choć przez pozostałą część wieczoru miałem straszny niesmak w ustach, bo dziewczyna sporo paliła

Kobieta

Alika09

Cichy Podglądacz
13 lat. Na urodzinach koleżanki, ze starszym bratem. Był dobry, i takie motyle przeleciały, że musiałam uciec, żeby sprawy nie potoczyły się dalej.